Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan,hogy valaki teljesen balszerencsès az
ismerkedèsben?
Nem. A te esetedben egyszerű a helyzet nem vagy te balszerencsés. Élső lépésként szerezz önbizalmat. Pl menj minél többet a barátaiddal szórakozóhelyre, ott esélyed nyílhat könnyedén ismerkedni lányokkal. Mikor egykétszer összejön a dolog, hidd el utána már könnyebben fogsz ismerkedni. A sikerélmény a kulcs. Sok sikert :)
2022. dec. 5. 21:46
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor B terv! Ez még talán egyszerűbb is. Társkereső. Ez kimondottan jó megoldás azoknak akik nehezebben ismerkednek.
Én nem voltam sosem önbizalomhiányos, viszont nagyon szégyenlős és túlgondoló típus vagyok. Saját tapasztalatom alapján tudom, hogy neten ismerkedni a legegyszerűbb, ha nehezen megy.
2022. dec. 5. 21:53
4/13 anonim válasza:
2. - Akkor nyilvánvalóan azt kell először szerezned. Hosszú az út olyan mélyről, mint ahol vagy, ezért sokan feladják, de addig sose késő, amíg próbálkozol.
3. - Mint olyasvalakinek, aki szinte kizárólag online ismerkedett eddig, azt kell hogy mondjam, itt se lesz több "szerencséje", mint máshol, azon ritka esetben, ha esetleg itt sikerülne akármi, jó eséllyel a legalját fogod kaparni a hordónak, amihez nagyon kompromisszumképesnek kell lenned. Én inkább a barátokat ajánlom első lépésként.
2022. dec. 5. 22:00
1-es/2-es vagyok, nem teljesen értek egyet veled, neten ismerkedni még nekem is könnyű, pedig én még a pizzafutár sráccal se merek beszélni :D ha neten ismerkedsz van időd gondolkodni mit válaszolj, mit is szeretnél kérdezni, stb és ez nagyon fontos, élőben azért sokkal neccesebb az ismerkedés szerintem.
2022. dec. 5. 22:21
6/13 A kérdező kommentje:
Ès a sok gondolkozás nem jelent gondot? :D
Mármint kinek jelentene az gondot? Nem értem a kérdést :D kigondolni mit és hogyan válaszolj az sose lehet gond.
2022. dec. 5. 22:33
8/13 A kérdező kommentje:
Neked. Van például egy kérdés vagy te szeretnél valamit kérdezni,de például nem mersz valamit megkèrdezni,mert túl sokat gondolkozol. Nem a kigondolásra gondoltam,hanem a túlgondolásra.
bátyám is ilyen helyzetben van. Nála mondjuk az a baj szerintem, hogy nem jó helyen keresgél. Lehet, hogy nálad is ez van.
2022. dec. 5. 22:51
Igen, én is eléggé annak érzem magam. Viszont ez ellen lehet tenni önismerettel, az önbizalom növelésével, traumák feldolgozásával és hasonlókkal. Mondom én ezt aki ebben vagyok benne és baromi sokat szívok miatta még ennyi idő után is, de szerencsére már kezdem látni az alagút végét. 27/N
2022. dec. 5. 22:53
Kapcsolódó kérdések: