Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor megismerted a párodat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megismerted a párodat, egyből tudtad hogy ő lesz az?

Figyelt kérdés

2022. dec. 5. 10:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10. Bizonyos kor felett, mondjuk 25 tol mar tenyleg nem erdemes varni ha a kapcsolat annyira elmelyult es tervezheto.
2022. dec. 5. 13:13
 12/23 anonim ***** válasza:
Én biztos voltam benne, a férjem kevésbé. Aggódott a korkülönbség (majdnem 7 év van köztünk) és a nagy távolság (kb 1500 km volt) miatt. Én meg úgy voltam vele, hogy ezért a pasiért bármit; a fél világot is átutazom ha kell. Fél évig ment a nyűglődés részéről, míg végül azt mondta, próbáljuk meg, mert nem tud elengedni és ne hagyjuk veszni az esélyt. Nem volt könnyű, ingázás, rengeteg pénz, energiabefektetés míg végül 4 év után össze tudtunk költözni.
2022. dec. 5. 13:45
 13/23 anonim ***** válasza:
12. Irodalmi alkotasba illo sztori.
2022. dec. 5. 14:19
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem.

2-3 éve voltunk haverok, mire kialakult a vonzalom és megpróbáltuk együtt. (Azóta 7 év telt el)

2022. dec. 5. 14:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Mikor megismertem, azonnal eljátszottam a gondolattam (magamhoz képest rendkívüli módon), de nem hittem benne.

Mikor először randira hívott, akkor már biztos voltam benne, hogy ez működhet és bele fogok szeretni, sőt az is, hogy akár örökké tarthat.

E kettő között hónapok teltek el.

2022. dec. 5. 14:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Először is tetszett, 2 hét után lettem teljesen szerelmes, 4 hét után pedig azt, hogy őt akarom férjemnek. Az is lett.
2022. dec. 5. 16:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Rettentően tetszett, és nagyon szimpatikus volt, de egyikünk sem akart ebből kapcsolatot mert nagyon messze laktunk egymástól. Aztán mégis bevállaltuk így.
2022. dec. 5. 18:21
 18/23 anonim ***** válasza:

"12. Irodalmi alkotasba illo sztori."

Kedves, hogy ezt mondod, ezek szerint mesekönyvbe illő az életem. Ettől még igaz. Miért hazudnék egy anonim oldalon?

2022. dec. 5. 18:36
 19/23 anonim ***** válasza:
#1 ezt jó olvasni, nálunk is hasonló a helyzet, én kb az első perctől fogva odavagyok a lányért, ő még jelenleg csak barátkozás szinten látja a helyzetet, de egyre gyanúsabb, hogy ebből bizony később több is lesz 😄
2022. dec. 5. 21:23
 20/23 anonim ***** válasza:
18. Nem rosszból írtam.
2022. dec. 5. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!