Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot az interneten keresztül, de sajnos nem tudok tovább lépni a problémán miatt? Mit tegyek?
Az Interneten keresztül megismertem egy srácot. Kezdetben még csak olyan baráti beszélgetés volt, azután ez valami több lett, ahogy egyre inkább teltek a hetek... Amikor elkezdtünk beszélgetni nem gondoltam volna hogy idáig eljutunk, de sajnos van egy kis problémám, és nem tudok tovább lépni.
Privát üzenetben esetleg tudna segíteni valaki?!
Mi a szarért nem lehet leírni normálisan mi a problémád? Erre van kitalálva ez a nyomorult oldal. Ha privikre vadászol akkor írd azt hogy ego puttony töltést szeretnél.
Ebből a kérdésből nem derül ki mi a kérdés.
Nálad minden rendben?!
Semmilyen "Egó töltést" nem szeretnék, csak igazán anonim szeretnék maradni.
Ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban!?
Ez egy ANONIM OLDAL.
Erre lett kitalálva.
ma 18:27
Van a történetemben olyan rész, ami nem teljesen publikus még akkor sem ha anonim oldal. Lapozz tovább ha nem tetszik neked ez a kérdésem. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!