Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy csak szexre kellenék a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Próbálok velük beszélgetni de mind csak szexre megy, egyik se akar kapcsolatot a 30-as korosztályban.

24 éves vagyok, tanult, rendes állással, főzni is tudok, szép rihákba járok...

2022. dec. 4. 18:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
11-esnek nagyon kicsi, kétségbeesetten keresi a nőket akinek ő is jó. Ha valaki nem zengedezik róla dicshimnuszt, megijed hogy még a végén bántani fogják a méreteivel. Egy tipp: Mi lenne ha szex előtt mondanád meg mivel rendelkezel? Gyorsabban haladnál a keresgélésben.
2022. dec. 26. 12:15
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem normális. En tini korom óta nem találkoztam ilyennel. Lehet nem vagy elég magabiztos.25 vagyok
2022. dec. 26. 12:22
 23/33 anonim ***** válasza:
21-es, mondjuk megnézném milyen mérettel kéne rendelkezni ahhoz, hogy érezz valamit egy olyan nőben, akit megöklözhetsz :DD
2022. dec. 26. 12:51
 24/33 anonim ***** válasza:
27%
23 Szerintem csak túlzott. Nálunk az osztályban van egy fiú akinek nagyon kicsi, és így beszél az összes volt barátnőjéről. Akkor minek jön össze velük? Vagy nem is pettingelnek? Ha nem illik hozzá menjen tovább, de ne próbálgasson méretet.
2022. dec. 26. 13:01
 25/33 anonim ***** válasza:
Nagyon leakadtál a farok méreten öcskösöm. Tudod van az, amikor az ember megtapasztal pár dolgot, és mer lépni. Talán egyszer rájössz.
2022. dec. 26. 13:40
 26/33 anonim ***** válasza:
53%
Lány vagyok csak elmondja nekünk ezeket az osztálytársam. Már elég rossz híre van hogy keresgél szex alapján, ismerős láyokat biztos nem fog érdekelni, csak ha elköltözik max ismeretlenekkel még eljátszhatja.
2022. dec. 26. 15:53
 27/33 anonim ***** válasza:

Nem kell iszonyat feszes lyuk, hogy kielégíts egy férfit, ugyanúgy nem kell hatalmas dong, hogy kielégíts egy nőt, de amikor a bráner kisujjméretű, a sunába, meg az öklödet beleteszed, az már elég cink.

Az is gáz, amikor a csak azon kívül, hogy hanyatt dobja magát, és szétteszi a lábát, nem csinál semmit. Amikor meg mondod, hogy vegye át az irányítást, még el sem mélyedtél, de már cserélni akar. Ez is eléggé offos helyzet.

Általában ezeket nem igazán lehet megbeszélni, ahogy tapasztaltam és hallottam, általában úgyis a pali a hibás ugyebár. Engem annyira nem érdekel, hogy emiatt pletykálgathatnak, mert megsérült az egó.

Ez van nekem számít, hogy ne egy cseppkőbarlangba járkáljon a bráner, és érett nőket tanítgatni sem akarok, hogy hogy kell kivenni a részüket az aktusból.

Ha nem tűnt volna fel, ez nem a tini kapcsolatok topik, hanem felnőtt.

2022. dec. 26. 18:12
 28/33 anonim ***** válasza:
Én sokmindent nem neveznék normálisnak ami megszokottá vált manapság de a csak szexre kellő nő az incel férfiak nő változata azzal a megtévesztő keggyel hogy a strigulázó jópasik bevállalóssága okán ADDIG eljutnak..... csak aztán mást szűrnek le mindebből és felső polcra pozicionálják magukat
2022. dec. 26. 18:23
 29/33 anonim ***** válasza:
53%
27, azért ha neked két kisujj vastagságú van, és az öklöd pedig mint egy csecsemőnek, attól még nem kell kibeszélned a nőt aki épp jó lenne egy nagy méretűnek, és a nálad még kisebb pasikat se kellene kibeszélned. Ők így születtek ennyi. Azt se kell kibeszélned aki más pózt szokott meg mint te. Mert mindenki tudni fogja milyen vagy.
2022. dec. 26. 19:23
 30/33 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ne légy képmutató, gyermek. Felém nem szokás megpróbálni lejáratni másokat, mivel sosem fedtem fel a kilétét senkinek, ellenben a kis iskolás közösségedbe, ahol mindenki előtt megpróbáljátok lejáratni a srácot pletykák miatt. Nem fogom bizonygatni, hogy nem 160 centis ember vagyok, bébifsszal, te már eldöntötted, hogy így van.

Pont e hozzáállás miatt, amit itt tanúsítasz tanulja meg a férfi idő után, hogy felesleges bármit is mondani. Pontosan ezért könnyebb lelécelni, mint kifejteni a problémát.

Ezért is nem fog változni semmi, nektek marad a pletyka, nekünk meg marad az egy éjszakás :)

2022. dec. 26. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!