Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy csak szexre kellenék a férfiaknak?
Próbálok velük beszélgetni de mind csak szexre megy, egyik se akar kapcsolatot a 30-as korosztályban.
24 éves vagyok, tanult, rendes állással, főzni is tudok, szép rihákba járok...
Nem kell iszonyat feszes lyuk, hogy kielégíts egy férfit, ugyanúgy nem kell hatalmas dong, hogy kielégíts egy nőt, de amikor a bráner kisujjméretű, a sunába, meg az öklödet beleteszed, az már elég cink.
Az is gáz, amikor a csak azon kívül, hogy hanyatt dobja magát, és szétteszi a lábát, nem csinál semmit. Amikor meg mondod, hogy vegye át az irányítást, még el sem mélyedtél, de már cserélni akar. Ez is eléggé offos helyzet.
Általában ezeket nem igazán lehet megbeszélni, ahogy tapasztaltam és hallottam, általában úgyis a pali a hibás ugyebár. Engem annyira nem érdekel, hogy emiatt pletykálgathatnak, mert megsérült az egó.
Ez van nekem számít, hogy ne egy cseppkőbarlangba járkáljon a bráner, és érett nőket tanítgatni sem akarok, hogy hogy kell kivenni a részüket az aktusból.
Ha nem tűnt volna fel, ez nem a tini kapcsolatok topik, hanem felnőtt.
Ugyan már, ne légy képmutató, gyermek. Felém nem szokás megpróbálni lejáratni másokat, mivel sosem fedtem fel a kilétét senkinek, ellenben a kis iskolás közösségedbe, ahol mindenki előtt megpróbáljátok lejáratni a srácot pletykák miatt. Nem fogom bizonygatni, hogy nem 160 centis ember vagyok, bébifsszal, te már eldöntötted, hogy így van.
Pont e hozzáállás miatt, amit itt tanúsítasz tanulja meg a férfi idő után, hogy felesleges bármit is mondani. Pontosan ezért könnyebb lelécelni, mint kifejteni a problémát.
Ezért is nem fog változni semmi, nektek marad a pletyka, nekünk meg marad az egy éjszakás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!