Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy csak szexre kellenék a férfiaknak?
Próbálok velük beszélgetni de mind csak szexre megy, egyik se akar kapcsolatot a 30-as korosztályban.
24 éves vagyok, tanult, rendes állással, főzni is tudok, szép rihákba járok...
Általában a férfiak az első szex után döntenek, hogy akarnak tovább, míg a nők előtte. Ismétlem: “általában”.
Tehát nem hiszem, hogy minden férfi ilyen lenne, de legtöbben ilyenek vagyunk, még akkor is ha nem mondjuk ki.
11-es! És ha az első szex nem volt annyira jó akkor le kell lépni?
Szerintem aki komoly kapcsolatot akar, az meg tudja beszélni a dolgokat, főleg ha felnőtt ember.
Eleve nem fekszem le olyannal, aki nem akar komoly kapcsolatot.
Ha valaki azt mondja, azt akar, akkor meg ne lépjen le az első gond után szerintem.
Ha meg mégis csak egy alkalmat akar az ember, az is oké.
A rossz szex, az rossz. Van olyan nő, akibe 2 kezedet bele teszed, szerintetek milyen érzés mást oda tenni? :D
Az is rossz, amikor a kedvtelenséget látod / nem ad bele sokat az első alkalommal.
Én találkoztam mind a kettő esettel.
Első esetnél mi kellett volna legyen? Kézzel kellett volna csinálni, vagy játékszerekkel?
Második esetnél pedig elmondtam, hogy “egy kicsit kedvtelennek tűntél”, de állította, hogy nem.
Ezek azok a dolgok számomra, ami teljesen lehangoló, és tisztességesen meglehet mondani, hogy sajnos nem fog működni, ha szemétládának tartanak miatta, ha nem.
Oké, te próbáltad megbeszélni, de nem mindenki ilyen.
Egyébként egy nőnek bármilyen meglepő, kell idő arra, hogy ráhangolódjon a dologra. Lehet rossz tapasztalatai vannak, nehezebben oldódik fel. Ezt viszont neki kell rendezni, de lehet te se tettél meg mindent, vagy ő úgy érezte. Vagy lehet az is, hogy ha a pasi sokat erőszakoskodik, a nő inkább belemegy, csak hagyja már abba a hisztit a szex miatt.
@16
Csak azért belemenni a szexbe, hogy fogja be a száját, és ne hisztizzen? Az milyen világ? Az ilyen férfiak a legnagyobb varázslók, minden nő eltűnik körülük. Ha meg mégis valaki nem, és lefekszik, akkor meg ne csodálkozzon, ha csak alkalmi volt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!