Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszek ezt rólam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszek ezt rólam a férfiak ?

Figyelt kérdés

Sok férfi azt hiszi, hogy nekem magasak az elvárásaim, pedig még nem is ismernek. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy azért mert 25 éves vagyok sok nálam 5 évvel idősebb pasi vélekedik így és ez nekem rosszul esik!

A másik ami negatív ebben, hogy a rendes srácok így elkerülnek. Mert ők úgy gondolják: nincsen náluk esélyem, mert biztosan listát vezetek az elvárásaimról. Holott ez ostobaság!

2022. dec. 4. 16:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem erről beszéltem.

Sok nő észre sem veszi a viselkedésén azt, hogy felsőrendűbbnek tartja magát. És ez sokaknál látszik. Még ha te nem is így gondolod.

És sajnos senki nem gondolatolvasó.

Szóval ha nem az elkényeztetett majmoknál vagy gazdag ficsúroktól akarsz valamit, akkor kezdeményezz te.

2022. dec. 4. 17:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Rendben!

Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot!

2022. dec. 4. 17:12
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Mivel nem ismerlek, és magadról nem írtál semmit, így fogalmam simcs, hogy miért van ez. De ha az átlagot nézzük, egy jól kinéző 25 éves nőnél átlag fickónak felsleges próbálkozni. Tapasztalat. Élnek a természet adta lehetőségeikkel és elég magasra teszik a lécet.
2022. dec. 4. 17:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg több információ kellene rólad.

Hogy nézel ki, mennyire vagy “megcsinálva”, milyen cuccaid vannak, hogy viszonyulsz az emberekhez, kik a barátaid.

Másrészt, honnan tudod, hogy a férfiak ezt gondolják rólad? Mondták? Akkor tőlük megkérdezhetted volna.

Ami még hasznos, hogy megnézed a hozzád hasonló lányokat, barátnőid, ismerőseid, hogy ők mit várnak el, milyen pasikkal vannak, milyeneket utasítottak el. Egy férfi aki semmit nem tud rólad, ugyanazt gondolja majd, mint amit te látsz a csoportodon belül.

Akkor is, ha te más vagy.

Az sokkal kevésbé látszik. (Hacsak nem mutatod erősen.)

2022. dec. 4. 18:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát nem igazán tudom mit is takar a megcsináltatva kifejezés, de összeségében igényesnek mondanám magam.

És mindig adok magamra!Például szemöldök szedés, kevés smink csak annyi, hogy kiemelje az arcom erősebb vonásait. A hajamat göndörítem.

Az öltözködésem csinos de nem kirívó!

Összeségében szeretem az embereket, csak néha megharagszom, pont ezért mert általánosítanak. Továbbá rosszindulatúak és nem értem miért van erre szükség.

2022. dec. 4. 18:15
 16/20 Noren1989 ***** válasza:
34%
Még mindig a külsődben a kulcs, muci.
2022. dec. 4. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos ugyanígy vagyok :( egy alapjáraton csendes, visszahúzódó, kicsit nehezebben kezdeményező lány vagyok, szerintem egyrészről ezt szokták félreérteni. Azt hiszik, hogy azért vagyok ilyen, mert nem érdekelnek, közben meg csak nehezebben barátkozom :)

A másik meg hogy szeretek csinosabban öltözködni és az utazás az egyik hobbim, ebből pedig arra következtetnek, hogy biztosan egy gazdag pasira (=pénztárcára) vágyom. A valóságban pedig átlagbérből élünk a párommal, és abból gazdálkodunk.

Én próbálok jobban nyitni mások felé illetve érdeklődni és ettől remélem, hogy jobban megismernek majd és nem gondolnak beképzeltnek.

2022. dec. 4. 20:23
 18/20 Á.Zoli ***** válasza:

Sok olyan ember van, aki nem közvetlen másokkal. Így nem lehet tudni, hogy milyen céljai vannak. Így nem is nagyon nyitsz felé...

Légy mosolygós, kedves és kezdeményezz beszélgetést bármiről azzal, aki szimpatikus. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor bátrabban megy a következő alkalommal hozzád. Köszönj rá miden alkalommal örömteli mosollyal, ha meglátod, hogy érezze mennyire örülsz, hogy látod. Ez fel fog neki tűnni és érzi hogy szimpatikus számodra... Ezek után szépen elkezditek egymást egyre jobban megismerni. Érdeklődési irányok felszínre kerülnek.

2022. dec. 5. 06:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mik az elvárásaid konkrétan?
2022. dec. 5. 08:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól nézel ki, valószínüleg csinos is vagy.

Ez mind nagyon jó, de egy picit hátrány is.

A férfiak félnek a szép nőktől. Úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk hozzájuk elég méltóak, nem érünk föl az ő szépségükhöz.

Én még az átlagos nőktől is félek, úgyérzem nem vagyok hozzájuk méltó.

Lehetetlen fölérni férfiként a női szépséghez.

Van egy nagyon jó kis film is erről.

"Túl jó nő a csajom." Ez a film címe.

2022. dec. 5. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!