Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszek ezt rólam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszek ezt rólam a férfiak ?

Figyelt kérdés

Sok férfi azt hiszi, hogy nekem magasak az elvárásaim, pedig még nem is ismernek. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy azért mert 25 éves vagyok sok nálam 5 évvel idősebb pasi vélekedik így és ez nekem rosszul esik!

A másik ami negatív ebben, hogy a rendes srácok így elkerülnek. Mert ők úgy gondolják: nincsen náluk esélyem, mert biztosan listát vezetek az elvárásaimról. Holott ez ostobaság!

2022. dec. 4. 16:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

képzeld el, hogy ezt a külsőből, és viselkedésből látja az ember....

Szóval ha számodra egy olyan pasi kell és te úgy látszik, hogy úgymond magasabb szinten vagy, akkor kezdeményezz nála te!

Nincs még törvénybe foglalva, hogy a nő nem kezdeményezhet.

PErsze lehet, hogy eme kis országunkban ez is törvény lesz.

2022. dec. 4. 16:37
 2/20 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint nincs ilyen, hogy magasabb szint!

Ha két embert szereti egymást akkor lényegtelen, ki milyen szinten van.

2022. dec. 4. 16:42
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Túl jól nézel ki nekik, olyan a személyiséged hogy ezt szűrik le belőle, távolságtartó vagy, vagy csak erre fogják a gyávaságukat. Anélkül hogy ismernénk nem tudhatjuk
2022. dec. 4. 16:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
kezdeményezz nyugodtan.
2022. dec. 4. 16:44
 5/20 A kérdező kommentje:

Hidjétek el nem vagyok nagyképű, és nem teszem magasra a lécet!

Soha nem is tettem, inkább úgymondanám, hogy csak egészséges szintén van.

Nem értem ezt! Mármint értem, hogy mit szerettél volna mondani, csak számomra furcsa, hogy ha valaki "jól" nézki akkor biztosan elérhetetlen, meg úgysem állna velem szóba! Ez butaság!

2022. dec. 4. 16:47
 6/20 anonim ***** válasza:
26%
A nők nem a rendes pasikra vágynak, tapasztalat.
2022. dec. 4. 16:51
 7/20 A kérdező kommentje:

Ez nálam nem igaz! Ha meglep egy szál virággal vagy már csak ha vesz nekem a pékségben egy zsemlét már annak is nagyon örülök. Mert ez azt mutatja,hogy gondol rám és fontos vagyok neki!

Nekem ez bőven elég!

2022. dec. 4. 16:53
 8/20 anonim ***** válasza:
63%
így írás alapján nagyon szimpatikus lány vagy. Remélem minden jól alakul az életedben!
2022. dec. 4. 16:56
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Értem én hogy butaság hogy félünk a jó nőktől, de ez a rossz tapasztalatok miatt van.
2022. dec. 4. 16:58
 10/20 anonim ***** válasza:
60%
Én még egy helyesírási szótárral is meglepnélek.
2022. dec. 4. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!