Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az időszak off season a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az időszak off season a társkeresésben kb március közepéig?

Figyelt kérdés

-Mindjárt jönnek az ünnepek, mindenki a családjával van.

-Hideg van és sötét egész nap senkinek nincs kedve kimozduln.

-Alig lehet beülni valahova mert a kinti asztalokat már nem használják

-Nehézebb sokkal jól kinézni amikor melegen kell öltözni

-Vizsgaidőszak

2022. dec. 4. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen… L
2022. dec. 4. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Annyira bírom mikor félig magyarul, félig angolul írnak ki egy mondatot. :D Anno az "én időmben" az ilyenre mondták, hogy az "idegen szavakkal" próbál kitünni a tömegből és okosnak látszani, közben meg a való élethez sík buta. A mai világban az angol folyik a csapból is, kitünni vele nem nagyon lehet. Így marad a másik változat. :D

Döntsük már el, hogy magyarul, vagy angolul legyen az egész mondat. :D

2022. dec. 4. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Abban is van valami amit mondasz. Másszor pedig sokakban még jobban felerősödik karácsony közeledtével, hogy magányosak, az új évet már társsal az oldalukon szeretnék kezdeni, így egyben meg is ugrik a társkeresőre regisztrálók száma.
2022. dec. 4. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Komolyan az off season miatt vagy ennyire kiakadva? Ugye tudod, hogy a nyelv folyamatos valtozasban van, nem fejlodik vagy romlik, hanem csak siman valtozik? Egy csomo, ma hasznalt szo is idegen eredetu, gondolom az e-mailt, a hotdogot, a hamburgert, a GPS szot te is hasznalod. Na, annak idején, amikor ezek a szavak nem honosodtak meg a nyelvunkben pont ugyanugy hisztiztek miatta, mint most te!

Kerdesre valaszolva: azt akartam valaszolni, hogy nem off season, de belegondoltam, hogy kivetel nelkul minden parkapcsolatom tavasszal es nyaron alakult. Egyetlenegyszer volt csak egy alakulom telen, mondjuk jo program volt karacsonyi vasarba jarni vele.

2022. dec. 4. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is minden kapcsolatom tavasszal alakult ki.
2022. dec. 4. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már mindegyik évszakban, - ez sem törvényszerű.
2022. dec. 4. 10:38
 7/10 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Viszont a magányos emberek még magányosabbak ebben az időszakban így sokan ilyenkor nyiltabban állnak az ismerkedéshez, és komolyabb kapcsolatra ha melósabb is de jó esély van
2022. dec. 4. 10:41
 8/10 anonim válasza:
100%
Nekem ez volna az álmom, télen, hidegben párt találni. :) Téli születésű is vagyok, szeretem ezt az időszakot, még akkor is, ha egyedülállóként gyakran kell megbirkóznom a szomorúságaimmal. Szeretem a saját érzékenységemet is ilyenkor. Éppen ezért többször volt, hogy ünnepek táján lendültem neki keresésnek.
2022. dec. 4. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem novemberben alakultak ki pont a kapcsolataim többsége. Igaz nem társkeresőről, hanem valamilyen társaságból ismertem meg távoli ismerősökön keresztül. Egyetértek azzal, hogy nehezebb kinti programot szervezni, de azért így is be lehet ülni, illetve pár órát ki lehet bírni a hidegben is. Szerintem nem nehezebb jól kinézni hidegben, pont hogy a 40 fokos melegben izzadni kellemetlenebb. Viszont ha csak nagyon felöltözve látod a másikat mindig, akkor persze a testalkat lehet meglepetés.

Azzal is egyetértek, hogy ahogy jön a rossz idő, sötét, a magányos emberek jobban megszenvedik a magányt és erősebb lesz a társ iránti vágy. Nyáron elvan az ember barátokkal vagy magamban is szívesebben megyek 1-1 eseményre, azokból is több a szabadtéri a városban.

Nekem személy szerint a karácsony pont hogy hátráltató ebből a szempontból, mivel akkor mindenki a családjával van, és egy nagyon friss randipartnert nem akarok még bemutatni egy ilyen családi eseményen. Meg persze akkor ott van az is, hogy mi legyen az ajándékozással... Emiatt a december nekem kicsit offos. De novemberig illetve januártól pont ugyanannyira jó, mint bármikor máskor. Csak a karácsonyra stresszelek rá.

2022. dec. 4. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen
2022. dec. 4. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!