Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért untam el az ismerkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért untam el az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Korábban mindig nagyon szerettem levelezni is a társkeresőkön, állandóan ismerkedni akartam, jöttem-mentem emiatt. Most 32 éves vagyok, de már semmi kedvem hozzá. Annyi gond van enélkül is, hogy nagyon ritkán ismerkedek bárkivel is.
2022. dec. 3. 07:57
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
F vagy N vagy?
2022. dec. 3. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Oké
2022. dec. 3. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokunknak ez az élménye. Én legalábbis már öregnek érzem magam ehhez.
2022. dec. 3. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, de én is... Jobb ma már egyedül. Tök felesleges a komoly párkapcsolatot üldözni, ha nem akarsz családot.
2022. dec. 3. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsebb lettél. Amik régebben jó beszélgetések voltak azok mai szemmel erős színészi játékok voltak, rengeteg költöi tulzassal . Az ember eléri azt a pontot amikor már csak önmaga akar lenni
2022. dec. 3. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Régen én is jobban kerestem emberek társaságát facebookon mindenkit bejelöltem (csajokat) és rájuk írtam nem lett belőle semmi. Amiből lett abból nem sokra rá bunkó lekoptatás volt a nő részéről. Most társkeresőn próbálok szerencsét de ott sem másabb sokkal a helyzet. Én is már egyre ritkábban csinálok ilyeneket. Társkeresőre is csak hétvégén járok fel sűrűbben amikor otthon vagyok, hétközben alig hiszen tudom hogy úgy sem lett semmi komoly.
2022. dec. 4. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Fárasztó a sok zsákutca megimerése.
2022. dec. 6. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!