Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es nők, 25 körüli pasival randizva, mi számít "gyorsnak"?
Figyelt kérdés
Én pl. már az első randin szeretek csókolózni, és ha elengedi magát a nő, finoman jelzem, hogy többre is nyitott vagyok. Pl. a merevedő farkamra teszem a kezét. Persze nadrágon keresztül.
Neked hol a határ?
2022. dec. 2. 14:30
11/15 anonim válasza:
Csók legelőször ha már eldöntöttem, hogy hosszabb távot is el tudok vele képzelni, ehhez legalább 10 találkozás kell. A szexhez pedig több hónap.
12/15 anonim válasza:
Remélem ez kamu. Ilyet nem csinálnak a korodbeliek!!! Üdv, egy korodbeli.
13/15 anonim válasza:
#12 dehogynem,akik csak szexre mennek.
14/15 anonim válasza:
29 éves férfi vagyok, szexeltem már életemben 22 évesen 40 éves nővel, 24 évesen 37 éves nővel, 26 évesen szintén 40 évessel. Mindegyikkel az első randin már szexeltünk is. Nem csak alkalmi volt egyik sem.
15/15 anonim válasza:
Mondjuk az vicces, hogy csókra is sokadik randit váratna a sok aggszűz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!