Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok egy olyan 24 éves nőről,aki soha nem csókolózott?
Figyelt kérdés
Se csók,se szex,semmi sem volt még neki.
Mi lenne az első gondolatotok?
2022. dec. 1. 23:17
21/24 anonim válasza:
Hàt ha nem smacizott,akkor én, majd megtanítom smacizni...jó leesz.. Élvezni fogja azt garantàlom!
22/24 anonim válasza:
Hogy itt az ideje végre. Szívesen megtanítom bármire. F 44
23/24 anonim válasza:
Én pont egy ilyen nő voltam, csak engem sose foglalkoztatott hogy erről mit gondolhat egy idegen. A saját okomat se nem tudtam, se nem kerestem. Így alakult az életem. Nem jött össze addig se olyan ember, se olyan helyzet, meg kellett várnom a szerencsémet.
24/24 anonim válasza:
Nekem is megvan a véleményem azokról akik falják az életet meg kefélnek összevissza szerinted érdekel valakit? Hàt nem és én is letojom h rólam ki mit gondol meg hogy leinceleznek ìgy anonim módon úgy hogy nem ismernem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!