Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kaphat vékony nőt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kaphat vékony nőt a pocakos férfi?

Figyelt kérdés
Hol van ez leírva mint egy kötelező játékszabály a párválasztáshoz?
2022. dec. 1. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
43%

51. A többi részére nem akarsz reagálni? Mindeképpen ebbe kellett belekötnöd, Gizike? Oké, vannak alkalmatlan férfi vezetők. De, láttam. Na?

És ettől a mondandóm többi része érvénytelenné válik? Hm, Gizike?

2022. dec. 2. 10:51
 52/73 anonim ***** válasza:
60%
Igen, a mondandód többi része is full érvénytelen. Én már reagáltam rá amúgy (nem az 51-es vagyok).
2022. dec. 2. 10:54
 53/73 anonim ***** válasza:
43%

53. Melyik válaszodban reagáltál? Arra gondolsz, amelyikben írtad, hogy "csak ne higgyem magam többnek, mert péniszem van"?

Ezek aztán kiváló érvek, ba.od

2022. dec. 2. 10:57
 54/73 anonim ***** válasza:
80%
Nem, a 43-asban.
2022. dec. 2. 10:58
 55/73 anonim ***** válasza:
50%
55. Az más. Arra viszont már válaszoltam, hogy itt nem az egyenlőséggel van a baj (én is egyenlően bánok a partnereimmel), hanem a harcias feministákkal, akik túlkompenzálnak.
2022. dec. 2. 10:59
 56/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szélsőséges feministából nincs több, mint olyan férfiból, akik mindenféle elmeháborodást írnak a nőkre, és "biológiai különbségekre" hivatkozva szeretnék a nőket megfosztani alapvető emberi jogoktól, vagy akár a "nők újraelosztását" követelik.

Felesleges a nőket, vagy akár általánosságban a feministákat ezekkel azonosítani.

2022. dec. 2. 11:02
 57/73 anonim ***** válasza:
57. Nem ezzel azonosítottam a feministákat, csak kiemeltem egy szélsőséges csoportjukat. Valóban nincs több, ám én nem tartozom ebbe szélsőséges férfi kategóriába. Nem mentegetem őket!
2022. dec. 2. 11:04
 58/73 anonim ***** válasza:
100%
A szélsőséges feministák is egyenlőséget akarnak, mégha sokak szerint túloznak is, viszont a férfiak egy csoportja nyíltan hangoztatja a nők alsóbbrendűségét. Szóval amíg ez íg van, addig sok mindent nem lehet szólni a szélsőségesekre sem.
2022. dec. 2. 11:08
 59/73 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a nők alsóbbrendűségét nyíltan hangozatók közé tartozik a kérdés kiírója is. Sok más krdésében ennek többször hangot is adott.
2022. dec. 2. 11:09
 60/73 anonim ***** válasza:
80%

58

Akkor nem kötekedésből, de olyanhoz szóltál hozzá, amihez neked itt közöd nincs valójában (szerencsére), és olyat, ami nem oda illik. :D

Elhangzott egy ilyen állítás (nem tőled):

" ti feministák kiőltetek mindent a kapcsolatokból ami miatt egy férfinak megérte"

Mire én megkértem, hogy sorolja, mikre gondol. Tehát mik voltak benne "a kapcsolatokban", ami miatt a férfinak megérte, de mára a feministák kiölték.

Helyette te válaszoltál egy olyat, ami ezek szerint a feministák kis részére amolyan "kritika", de a kérdésre, amit feltettem a másik csávónak, nem válasz. :D

De amúgy nem baj.

A választ még mindig várom amúgy.

2022. dec. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!