Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaphat vékony nőt a pocakos férfi?
51. A többi részére nem akarsz reagálni? Mindeképpen ebbe kellett belekötnöd, Gizike? Oké, vannak alkalmatlan férfi vezetők. De, láttam. Na?
És ettől a mondandóm többi része érvénytelenné válik? Hm, Gizike?
53. Melyik válaszodban reagáltál? Arra gondolsz, amelyikben írtad, hogy "csak ne higgyem magam többnek, mert péniszem van"?
Ezek aztán kiváló érvek, ba.od
Szerintem szélsőséges feministából nincs több, mint olyan férfiból, akik mindenféle elmeháborodást írnak a nőkre, és "biológiai különbségekre" hivatkozva szeretnék a nőket megfosztani alapvető emberi jogoktól, vagy akár a "nők újraelosztását" követelik.
Felesleges a nőket, vagy akár általánosságban a feministákat ezekkel azonosítani.
58
Akkor nem kötekedésből, de olyanhoz szóltál hozzá, amihez neked itt közöd nincs valójában (szerencsére), és olyat, ami nem oda illik. :D
Elhangzott egy ilyen állítás (nem tőled):
" ti feministák kiőltetek mindent a kapcsolatokból ami miatt egy férfinak megérte"
Mire én megkértem, hogy sorolja, mikre gondol. Tehát mik voltak benne "a kapcsolatokban", ami miatt a férfinak megérte, de mára a feministák kiölték.
Helyette te válaszoltál egy olyat, ami ezek szerint a feministák kis részére amolyan "kritika", de a kérdésre, amit feltettem a másik csávónak, nem válasz. :D
De amúgy nem baj.
A választ még mindig várom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!