Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kaphat vékony nőt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kaphat vékony nőt a pocakos férfi?

Figyelt kérdés
Hol van ez leírva mint egy kötelező játékszabály a párválasztáshoz?
2022. dec. 1. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
15%

39.Régebben megérte nem haltál éhen meg ilyenek.

Mostanában igy hogy az ilyenek mint te, csak arra mennek hogy lehúzzak a másikat, nem éri meg.

Nem célja egy férfinak se élete végéig csicskának lenni.

Mert követelőzni azt tudtok, adni meg nem akartok.

2022. dec. 1. 20:18
 42/73 anonim ***** válasza:
60%
Neee🤣🤣🤣🤣
2022. dec. 1. 20:20
 43/73 anonim ***** válasza:
70%

26

Köszönöm a T/2-ben nekem is címzett vádakat.

Kár, hogy részemről egyik sem igaz. :D

Nem akarok jobb lenni "a férfiaknál", és nem a neme dönti el azt, hogy kihez mérem magam.

Nem vagyok kontrollmániás, "megélem egészségesen az egyenlőséget", de ehhez olyan partnerem van, aki valóban egyenlő félként tekint rám.

Nem követelek semmilyen kvótát.

"A legalkalmatlanabb férfit? Én ilyet még nem láttam. Alkalmatlan női vezetőket ellenben igen."

Ha lenne bármiféle közöd a valósághoz, akkor tudnád, hogy pont ugyanannyi alkalmatlan női és férfi vezető van, ugyanis nem ettől függ.

2022. dec. 1. 21:54
 44/73 anonim ***** válasza:
86%

"Régebben megérte nem haltál éhen meg ilyenek."

Milyen szép is lenne azért kapcsolatban lenni, hogy ne haljak éhen. :) Minden vágyam.

2022. dec. 1. 21:56
 45/73 anonim ***** válasza:
17%
43. Szerintem félreértesz. Én a harcos feministákról beszéltem, akik úgy viselkednek, mint a legrosszabb szélsőjobboldali vagy baloldali szekták, mindent az eszme szemüvegén keresztül látnak és folyamatosan küzdenek valamiért, amiért már rég nem kellene.
2022. dec. 2. 04:38
 46/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem áll szándékomban lehùzni senkit. Viszont sok férfi elég szépen lehùzza a nőket anyagilag, érzelmileg és testileg is.
2022. dec. 2. 06:28
 47/73 anonim ***** válasza:
46. Ez így igaz. Ésszel kell csinálni, és a megfelelő emberrel.
2022. dec. 2. 06:30
 48/73 anonim ***** válasza:
60%
48. Mi is válogatunk :)
2022. dec. 2. 07:58
 49/73 anonim ***** válasza:
60%
Mert nem terszik nekio
2022. dec. 2. 08:07
 50/73 anonim ***** válasza:
84%

Nem láttál még alkalmatlan férfi vezetőt????

Hú bammeg! Te ostobább vagy annál is, mint hittem :D

2022. dec. 2. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!