Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaphat vékony nőt a pocakos férfi?
20. Miért milyen hozzáállása legyen a férfiaknak?
Szeressék hogy baleknak kellenek?
Mi értelme azért futni hogy egy életre a nők csicskája legyél?
Hogy ne kapjál szeretetet.
Mikor ti meg meg amit ki szóltok az teljesüljön?
Hogy pofán legyünk röhögve, mikor az amire ezerszer meg lettetek kérve, azt 1001edik alakalommal is “elfelejtitek”.(konkrétanban lesz*rjátok)
Utána meg megy a hiszti hogy rátok nincs gondolva, meg jár a virág csak úgy?
" ti feministák kiőltetek mindent a kapcsolatokból ami miatt egy férfinak megérte?"
Sorold már, hogy mire gondolsz, légyszi!
25. Nem én írtam, de osztom. Válaszolnék rá "helyette" is:
- mindenben a férfiakhoz méritek magatokat
- mindenben jobbak akartok lenni a férfiaknál
- folyamatosan nyomatjátok a nőjogi dumákat és siránkoztok, hogy ti mennyire el vagytok nyomva, még akkor is, ha a partneretek tejben-vajban fürdet titeket
- az egyenlőség egészséges megélése helyett kontrollmániások vagytok, agresszívek és földbedöngölitek a normálisabb férfiakat, gúnyolódtok rajtuk, lenézitek őket
- irracionális követeléseitek vannak (kvóták, f.szom)
- mindent a feminizmus szemüvegén keresztül láttok (ti mit szólnátok ahhoz, ha nektek kommunista/szélsőjobb haveri közösségbe kellene járnotok, ott végighallhatnotok és asszisztálnotok a beszélgetésekhez?)
"- irracionális követeléseitek vannak (kvóták, f.szom)"
A kvótákat a férfiak maguknak tartották fent. A legalkalmatlanabb férfit előbb választották meg, mint egy sokkal alkalmasabb nőt.
"- mindenben jobbak akartok lenni a férfiaknál"
Nem igaz. Csak egyesek nem tudják elviselni, hogy nem lesznek attól jobbak semmiben sem, mert farkuk van.
28. A legalkalmatlanabb férfit? Én ilyet még nem láttam. Alkalmatlan női vezetőket ellenben igen.
"Nem igaz. Csak egyesek nem tudják elviselni, hogy nem lesznek attól jobbak semmiben sem, mert farkuk van."
Ez nettó vagdalkozás. Én elviselem. Szó nem volt róla, hogy jobb lennék, mert férfi vagyok. Kiforgatod a szavamat. Tökéletesen hozod a feministát. Hidd el, titeket csak elkerülni érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!