Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen egy gyerekkel mennyire nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Első nagy szerelmemmel véget ért a kapcsolatunk már egy fél éve, elváltunk, egyedül nevelem a gyereket. Úgy érzem lassan itt lenne az ideje ismerkednem, mióta anyuka vagyok nyilvánvalóan visszavettem a posztolgatásokból, profilképem sincs pl meg kb semmi kép nincs kint, nem járok bulizni. Röviden éltem a családi életet és nem így terveztem hogy majd egyszer hopp megcsal a férjem és egyedülálló anyuka leszek. Mivel a szociális életem nulla lett az elmúlt években így nem igazán szoktak férfiak próbálkozni, tényleg kb a föld alatt éltem és max barátnőztem (akiknek sinen van az élete és szinten nem buliznak stb) meg családi programok. Hogyan kezdjek el nyitni az emberek felé? Nem gondolom magam csúnyának, adok magamra, mindenem megvan, saját ház autó, munkahely. Nem pótapát szeretnék, hanem egy társat, megtalálni az igaz szerelmem. Engem nem zavarna ha a pasinak is van gyereke nyilvan. Viszont nem szeretnék ilyen suhancokba se beleesni akik csak megbaszni akarnak, semmi komoly szándék. Mennyire nehéz így ismerkedni ha egy normális pasira vágyok?
2022. dec. 1. 13:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
közepesen
2022. dec. 1. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha tudod, mit keresel és nemcsak sodrodsz az árral, akkor bármilyen helyzetben könnyű.
2022. dec. 1. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
11%

"Még tedd hozzá hogy gyerekkel mindjárt értékesebb is"

Kozep-Amerikaban ertekesebb a gyerekes no, mert termekeny. Vagyis, ha nem jo a 45 pluszos kopaszodo pasi a kerdezonek, menjen Barbadosra pasizni.

38F incel

2022. dec. 1. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Az az ismerkedés amit te szeretnél elég nehéz... szimpla ismerkedés ami a szexmaratonra épülő szakaszig garantált, olyan valóban nagyon könnyű. És ez a nehéz: mindenki ígér fűt fát( talán komolyan is gondolja kezdetben) aztán meggondolja magát. Persze az ilyen ficsúrok itt a felpontozottak mert jártak gyerekes nővel/ nem válogatnak,de hogy miért nincsenek már együtt azt sose firtatják
2022. dec. 1. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Persze ,hogy van, nekem több ismerősöm gyerek mellett találta meg az új párját.

25F

2022. dec. 1. 15:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! örülök hogy viszonylag normális, megnyugtató válaszok jöttek. Tudom hogy valoszinu nem lesz a legegyszerűbb, de tényleg jó volt hallani hogy sokaknak sikerült így is.
2022. dec. 1. 15:32
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

Bőven van esély normális párt találni. Nem egy ilyen anyukát ismerek, sokan még anyagilag se állnak jól.

Én 24 évesen lettem egyedülálló anya, nekem is volt segítség, jól keresek, külön élek, stb...

Volt egy 4 éves kapcsolatom, neki gyereke se volt, de jól működtünk 3an... Ő sajnos meghallt 🕊️.

Jelenlegi páromnak sincs gyereke és mégis jól megvagyunk.

N 30

2022. dec. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!