Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekkel párt találni?
Sziasztok van egy két hónapos kisbabám és úgy nézz ki hogy nem maradunk együtt a férjemmel.
Visszaesett az alkoholba, a sokadik sokadik esélyt adtam már neki. Sajnos már nem bízom benne.
Ő azt mondta hogy nem kellenék senkinek se gyerekkel.
26 éves vagyok és lehet hogy 5-6 év múlva meg próbálnám újra a társkeresést, remélve hogy nem fogok egy újabb szenvedély beteg embert kifogni...
Szerintetek is esélytelen így?
Soha nem tudom-fogom megérteni, hogy "érett" felnőttek miért dobálóznak egy picibaba-gyerekember szivével, lelkivilágával ilyen könnyedén.
Ez a harmadik alaputálat nálam az életben. Ez a "hoppelélveztembenned", meg a "véletlenülterheslettem" hülyeség.
Mi a pitliért kellett egy alkoholista hülyének gyereket szülni ? Úgyis a baba szívja meg az egész életét a felnevelődése kezdetétől már.
Kevés az infó!
- Jó nő vagy?
- Anyagiak/hitel?
- Ex férj képben marad, vagy nem zavarna, ha eltűnne?
- Melód lenne?
- Akarol még babát?
Idősebb, kövérebb, incel pasi is jó?
5ös
Nagyon hamar hozzám költözött és fél évvel rá terhes lettem. Akkor még nem tudtam hogy rendszeresen iszik. Havonta 2x ivott volt hogy én is meg ittam vele egy pohár bort. Köszönhetően a viselkedésének azóta nem szeretem az alkoholt pedig régen évi 1-2x ittam.
De sikerült el hitetnie velem hogy az nem pia szag hanem energiaitalt ivott, és a parfüm miatt érzem annak a kabátját és ruháját.
Amikor kiderült már terhes voltam és szét is mentünk de azt ígérte hogy változni fog. Bennem élt egy családi idill anyával és apával. Nagyon jó apa volt de egy hónapja már többszörösen visszaesett.
Nagyon sokat küzdöttem hogy működjön de kifáradtam. A sok hazugság,az alkohol szag, és az üvegek dugdosása..
Ha már az elején tudtam volna hogy iszik össze se jövök vele de eltitkolta.
Könnyű ítélkezni úgy hogy nem tudod az előzményeket, csak gratulálni tudok hozzá.
"Könnyű ítélkezni úgy hogy nem tudod az előzményeket, csak gratulálni tudok hozzá."
Meg lehet sértődni, de akkor is hipp-hopp szültél valakinek, akit még csak nem is ismertél. Mi az, hogy terhes lettem? Ez nem csak úgy megtörténik valakivel, gondolom tudtátok, hogy mivel jár, ha nem védekeztek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!