Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen egy gyerekkel mennyire nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Első nagy szerelmemmel véget ért a kapcsolatunk már egy fél éve, elváltunk, egyedül nevelem a gyereket. Úgy érzem lassan itt lenne az ideje ismerkednem, mióta anyuka vagyok nyilvánvalóan visszavettem a posztolgatásokból, profilképem sincs pl meg kb semmi kép nincs kint, nem járok bulizni. Röviden éltem a családi életet és nem így terveztem hogy majd egyszer hopp megcsal a férjem és egyedülálló anyuka leszek. Mivel a szociális életem nulla lett az elmúlt években így nem igazán szoktak férfiak próbálkozni, tényleg kb a föld alatt éltem és max barátnőztem (akiknek sinen van az élete és szinten nem buliznak stb) meg családi programok. Hogyan kezdjek el nyitni az emberek felé? Nem gondolom magam csúnyának, adok magamra, mindenem megvan, saját ház autó, munkahely. Nem pótapát szeretnék, hanem egy társat, megtalálni az igaz szerelmem. Engem nem zavarna ha a pasinak is van gyereke nyilvan. Viszont nem szeretnék ilyen suhancokba se beleesni akik csak megbaszni akarnak, semmi komoly szándék. Mennyire nehéz így ismerkedni ha egy normális pasira vágyok?
2022. dec. 1. 13:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Ne ismerkedj gyerekkel, mert illegális :D

Bocsi, bocsi, nem hagyhattam ki.

Kérdésedre válaszolva, ha nem vagy bulis, akkor nem is baj ha nem jársz - ott sok flörtölő nem komoly kapcsolatot tervez.

Milyen hobbijaid vannak? Egyik barátnőm társas táncra járt, ott ismerkedett meg egy nagyon jófej sráccal - bár nem tudom biztosan, de belőle tuti kinézem, hogy gyerekkel együtt is bevállalta volna a barátnőmet.

Ugyanúgy mehetsz szakkörökre, klubokba (mármint könyvklub, idegennyelvű társalkodó klub, stb.), felnőttképzésre, vagy akár könyvtárba - feltéve persze, ha a kicsi mellett tudsz rá időt szakítani.

2022. dec. 1. 13:14
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát mindenképp nehezebb mint gyerek nélkül. Én inkább szintén kisgyerekes apukáknál próbálkoznék jobban.

Egy ideig működhet mással is, de szerintem idővel tuti probléma lesz hogy neked a gyerek az első. Akinek meg ugye van, ő ezt jobban átlátja hogy mivel jár.

2022. dec. 1. 13:18
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Csak járj nyitott szemmel és ne légy elutasító.

Lehet, hogy egy pénztáros, vagy benzinkutas,aki megszólít, ugyanolyan gyerekes elvált apuka akit keresel de nem öltönyben végzi a munkáját. És lehet ,hogy az első mondata is éppen ezért lesz sutább a kelleténél. Egy mosollyal viszont rengeteget tudsz segíteni neki is,és magadnak is!

2022. dec. 1. 13:24
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

- Menyire vagy jó csaj? 1-5-ig?

- Pénzed van?

- Családod pénzes?

- Hol a léc nálad? Max. 26 évesdiplomáspénzessikeresfüggetlen... VAGY normális férfi is labdába rúg? Pl.: 40+, elvált, havi 300-at kereső,...

2022. dec. 1. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
A leírásod alapján normálisnak tűnsz, szerintem interneten is próbálkozhatsz, vagy ismerősi körben. A gyerek miatt ne aggódj, azért lehet találni olyat, aki elfogad majd.
2022. dec. 1. 13:28
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
#4 Gyerek ide vagy oda, azért bocs, de 24 évesen nem kell az apja korosztályával beérnie :D
2022. dec. 1. 13:30
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
4. Attól, hogy valakinek már van gyereke, nem biztos, hogy pont egy elvált 40-essel beéri. És nem a pénz miatt.
2022. dec. 1. 13:31
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

#4 amíg volt sok haveri társaság , bulik, több lehetőség addig találhattam volna minden hétre más pasit. Szóval nem a külsőmmel van valószínű gond, vagy a személyiségemmel mert én nem érzem úgy hogy az anyaság visszavett volna a régi formámból, sőt jobb a testem mint szülés előtt, mert előtte elég soványka voltam.

Anyagilag rendben vagyok/vagyunk, saját vállalkozás, a szüleim támogattak mindenben amíg nem melóztam, mondhatni általuk lettem valaki, de ezt sosem tagadtam, nagyon hálás lehetek nekik ezért hogy mindent megadtak nekem amire szükségem volt és elindítottak a jó úton.

Korban mindig az idősebbekre buktam, legalábbis csak annyira hogy úgy pl 20 évesen a 28-30as pasikat azért megnéztem. Apakomplexusom nincs, de nem akadály azért még ha 35 körüli a pasi ha úgy van.

Elvárásaim pedig nincsenek, hogy ki mennyit keressem, de pl a gyerek apja is diplomás de mégis 300 körül keresett 😀 úgyhogy ez sem kizáró ok, illetve az sem ha valaki nem agyoniskolázott. Nekem is csak okj képzésem lett érettségi után.

2022. dec. 1. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

" VAGY normális férfi is labdába rúg? Pl.: 40+, elvált, havi 300-at kereső,..."

Aha tehát szerinted csak a korosodó, elvált, a létminimumon élő valakik a normális férfiak. Vicces vagy.

Kérdező, nem kell beérned a 40+-osokkal. Több ismerősöm is talált új párt, gyerekkel is.

2022. dec. 1. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

9. Persze minden nő milliárdos. Csak mi férfiak keresünk 300alatt.

Még tedd hozzá hogy gyerekkel mindjárt értékesebb is.

Nem tudom mit szívtál hogy varázsgomb földjén jársz.

De adjál belőle nekem is!

🤣

2022. dec. 1. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!