Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, akik szerint "alap",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akik szerint "alap", hogy a férfi nettó 7-800ezret keressen saját pesti lakás mellett! Ti mit tudtok cserébe nyújtani?

Figyelt kérdés

2022. nov. 29. 06:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
17%

Na ez az.

Van itt a gyakorin egy olyan kérdés, hogy miért jobb nőnek lenni. ????

Most megkaptuk a választ a 40 es hozzaszólótól.

Ezért jobb nőnek lenni. Illetve ezért is.

2022. dec. 9. 14:47
 42/65 anonim ***** válasza:
0%

41

Ironia akart lenni. De látom ahhoz is hulye vagy!

A főiskolan egy kivetelével csak női tanáraim voltak, (őket ugye nehéz lecumizni)

Mumkahelyemre 3 körös interjival kerultem be, és igy is rezgett a léc, pedig 3 nyelven beszélek tárgyalókepes szinten, egy 4.en meg elgagyogok.

7 év után lettem csopvez

2022. dec. 9. 14:54
 43/65 anonim ***** válasza:
29%
41: remélem, ez trollválasz... a 40es szarkazmusból mondta. Van pár olyan hímsoviniszta tahó, aki minden nőnek előadja ezt, hogy "egyetemre pasiszerzés miatt jártál, de mivel nő vagy, és azért butább, mint én, csak azért, mert nem XY kromoszómával születtél, biztos lefizetted a vizsgabiztos vagy utat szoptál magadnak a diplomához; a férfiakat már be se hívják álláskereséskor, ezért kaptál munkát, és előléptetést is biztos szopással szereztél, mert anélkül tuti nem ment volna"... én is nő vagyok, 2diplomás, lettem már előléptetve többször, egyszer sem a leírt okok miatt. A kedvencem, amikor érettségin alig-alig átbukdácsoló pasik magyarázzák nekem, hogy 100%, hogy nem a saját eszemmel értem el bármit, mert az a nőnek nem lehet.
2022. dec. 9. 14:55
 44/65 anonim ***** válasza:
71%

43

Igen! Pontosan!

Kedves 41.es,

Még annyit hozzafűznék, hogy én meg valaszt kaptam arra, hogy.miert nem.kezdek nem diplomással.

Es nem mondom, hogy nincsenek nők, akik terpesztéssel jutnak előre, de megnézném, hogy egy nagynevü multinál, mire mennek....

2022. dec. 9. 15:03
 45/65 anonim ***** válasza:
28%

41 vagyok.

Be kell valjam, hogy én komolyan vettem a 40- es válaszát, és én a saját válaszomat is komolyan gondoltam.

Naggyából elmagyarázom hogy miért.

Kimegyek a piacra, és a következőket tapasztalom:

A nők mindenből sokkal szebbet kapnak. Csodálatos husikákat, zöldségeket, gyümölcsöt.

Nekem, keményen teperni kell azért, hogy sovány lapockát kapjak. / Egyszer eljátszottam, hogy meleg vagyok, és így a legszebb húst kaptam /

A hentesek sokkal kedvesebbek a csinos szép nőkkel.

Én örüljek, ha nem köpnek le.

Ismerkedés.

Na ez egy kényes téma igaz???

Ha egy nő rámosolyog valakire, vagy szimpátiáját fejezi ki egy férfi felé, akkor szinte biztos, hogy történni fog valami.

Ha én ugyanezt teszem, örüljek, ha nem köpnek szemen, vagy nem rugnak tökön magassarkúval.

Úgyhogy az ismerkedés is 100× nehezebb férfiként, mert mindíg a nő dönt.

Tovább is van, mondjam még?????

2022. dec. 9. 16:03
 46/65 anonim ***** válasza:
4%

Hát az alapoktól bukott az egész társkeresés.

Mert elváráslista alapján osztályozza egyik nem a másikat.

Hol vannak már azok az idők, amkor egyszerűen elkezdted jólérezni magad a másikkal, mindegy hogy hol és mikor, csak úgy, nem filózva, nem agyalva, milye van, milye nincs, kinek az apjafia-lánya stb stb.

Én így éltem egész életemben, minden percem boldogság volt eddig. Semmi szokás, frázisduma vagy megfelelési kényszer nélkül. Most pont 52 vagyok, de egy percet sem bántam meg. De nem is dugtam meg egy ilyen első mondataival "lecheckoló" tyúkot sem.

A legdurvább volt, amikor ez hangzott el (megtörtént) :

ő: mit csinálsz most ?

én : épp intézem bankban a cégem dolgait

ő : te birtoklod a céget, vagy csak igazgatod ?

Sztetek ?

Megírtam neki a frankót, hogy igen az enyém, de nem szeretném vele folytatni és nem fogok hozzá este már felmenni vacsorázni (előtte már meghívott).

Atomszép nő volt, még egy újjal se nyúltunk ezelőtt egymáshoz.

2022. dec. 9. 16:06
 47/65 anonim ***** válasza:
0%

45

De gondolom, nők körébe csak a csinos vékony tartoznak ugye?egyebként meg, k*rva ronda vagyok! Leirhatatlanul.... éppenezert sem szerezhettem az elomenetelemet azért, mert nő vagyok. Errol ennyit

2022. dec. 9. 16:10
 48/65 anonim ***** válasza:
72%

Drága 47.

Arról én sajnos nem tehetek, hogy a világ férfi társadalmának a 80-85 %- a vékony, vagy átlagos testméretű hölgyeket tartja vonzónak és szépnek.

Erről nem tehet senki, ez így alakult ki.

Ti nők sem szeretitek pl férfiaknál az un sörhasat, lógó tokát, és a fityegő csimpajz csöcsöket.

45#

2022. dec. 9. 17:29
 49/65 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező, mondom én, akit Bandinak hívnak :)

A hölgyeket nem érdekli a pénz:)

Három nyelven beszélek (PénzPiaPi..), öt évig jártam egyetemre (apám fizette feleslegesen) vagyis nem sok más tapasztalatot szereztem. Megtanultam érettségivel, irodában ülni, meg munkaidő beosztást szervezni. Jogsim is van, kocsik miatt kellett:) Mercike, Q7V6 bömbölő ,de a durrogós VW gti a kedvenc A forgalmiból nem értek semmit mert mert úgy tele van írva adatokkal, hogy huuu... szoktam rugatni meg durrogtatni őket. Szerencsére nálam sokkal intelligensebb hölgyek rám szólnak, hogy ne csináljam majd ők megmutatják :) és beülnek:) Nem tudom kioktatni őket mert sokkal okosabbak nálam, de valamelyik nagy házban, ami megint csak apám pénzéből van :) egész jókat szoktunk beszélgetni:) de csak azután, hogy egy jót .esztünk:)

Mondom, egy Bandinak nem lehet ellenállni.

2022. dec. 9. 20:14
 50/65 anonim ***** válasza:
69%

Drága 48

Nincs ezzel baj, hlgy neked a vékonyak kellenek, csak ha te.ilyen felszines vagy, a nő miert ne válogatnatna felszines szempotok alapján? (Nekem pl a csóróság taszitió)

"Arról én sajnos nem tehetek, hogy a világ NŐ társadalmának a 80-85 %- a GAZDAG, vagy átlagos ANYAGI HELYZETÜ FÉRFIAKAT tartja vonzónak és CSALÁDALAPITÁSRA alkalmasnak.

Erről nem tehet senki, ez így alakult ki.,"

A kettősmérce..

2022. dec. 9. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!