Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, akik szerint "alap",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akik szerint "alap", hogy a férfi nettó 7-800ezret keressen saját pesti lakás mellett! Ti mit tudtok cserébe nyújtani?

Figyelt kérdés

2022. nov. 29. 06:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
96%
Kicsit szerintem le van egyszerűsítve a kérdés. Nem az számít hogy mennyit keres most, hanem hogy mi a potenciálja. Pl. én simán lennék egy mérnök gyakornokkal, akihez 200 k gyakornoki bért vágnak hozzá, de később lesz egy jól kereső, piacképes szakmája, mint mondjuk egy gyári munkással, aki havi 200 óra munkával megkeres 400 k-t, 0 motivációval, hogy előrébb lépjen.
2022. nov. 30. 17:33
 32/65 anonim ***** válasza:
84%

Annyi féle ember van, hogy egy ilyen kérdést nem lehet megválaszolni. Lesz akinek számít, hogy mennyit keresel mert megvan szokva egy bizonyos életszínvonal ami alá érthető módon nem akar menni.

Lesz olyan is akinek nem lesz ennyire fontos a fizetésed mert élvezi a veled töltött időt bármit is csináltok.

Olyan is lesz akinél teljesen mindegy, hogy mennyit keresel vagy mit csinálsz semmi esélyed nem lesz mert egyszerűen nem jössz be neki.

A világ egyre felszínesebb de mindíg lesznek olyanok akiket nem a pénz hajt mindenáron.

2022. nov. 30. 19:01
 33/65 anonim ***** válasza:
0%
Még a kérdés is hazug, nemhogy a szavazatok.
2022. dec. 9. 02:30
 34/65 anonim ***** válasza:
20%

" Nem az számít hogy mennyit keres most, hanem hogy mi a potenciálja. "

Szerinted egy csaj felfogja ezt? Ők pillanatemberek, a jeleben élnek. Az egyedüli kérdés az, hogy van-e vagy nincs? van ház, van pénz? Akkor ok. Ha nincs akkor bocsika. Ennyike.

2022. dec. 9. 08:06
 35/65 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező.

Szerintem a hölgyeket nem érdekli a pénz maximum 1-2 % érintett ebben .

:)

Legtöbb esetben sokkal fontosabb a meghitt, megbízható párkapcsolat. Nem minden a pénzről szól:)

Ismered András vagy Bandi esetét? Tudod az akinek az a sok pörgetős gépe volt, meg sok más is :) Na az ő esete más és nagyon ritka eset:) alig hallani hasonlót.:)

Volt egyszer egy Bandi sokaknak jó--parti-- anyagi helyzete igencsak rendbe-- és nem volt ő renyhe --ezért a pénzt csak szedte--nyelte. Ez a Bandi --rendre- fiatal hölgyek kegyét --elnyerte. Bár Bandi élrtkora nem volt-- zsenge--hölgyek hada az ő óhaját--leste--és a sorszámát kerste.

Bandi zsebe--telve--virrargát gyakran --nyelve--dolgát tette-fegyverét fényesre--fente.

S bár sosem volt szép Bandi testre de--gavallér a --lelke--partnereit--gazdaggá tette--érthető a sok kis --szende.

2022. dec. 9. 10:31
 36/65 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem érted, hogy aki ezt elvárja, az nem attól várja el, aki nem ilyen, hanem olyat keres, akinek ez megvan. Tehát a férfi nem "nyújtja" ezt a nőnek, nem miatta csinálja.
2022. dec. 9. 12:00
 37/65 anonim ***** válasza:
16%

Rosszul fogod meg a dolgot!

Nem "válogatunk" a "pénzes lovagok között". Csomó egyéb tulajdonságnak is meg kell felelnie a férfinak! Pl fogyasztható személyiség, csaladcentrikus stb.

A megfelelő egzisztencia csak rajtengedely

2022. dec. 9. 12:34
 38/65 anonim ***** válasza:
13%

Ha nincsenek kissebbségi komplexusaid, akkor nekem teljesen jó lenne kezdésnek. Természetesen elvárok egy művelt, intelligens személyiséget, aki diplomás, beszél legalább angolul.

Ennél többet keresek, lassan azt mondom sajnos, mert a férfiakat ez nagyon zavarja.

2022. dec. 9. 14:24
 39/65 anonim ***** válasza:
80%

Én is azt mondom amit a 37- eske.

Szerintem is az a lényeg, hogy egy férfinek legyen rendben az élete, legyen munkája, legyen az életének egy alapvető szinvonala.

Ha ez megvan az már jó, nem feltétlenül a miliókon van a lényeg.

A megfelelő egzisztencia legyen meg, és mellette igen igen fontos lett a kinézet, a kűlső.

Talán ez lett most a legfontosabb, de ez csak az én tapasztalatom és véleményem.

2022. dec. 9. 14:29
 40/65 anonim ***** válasza:
0%

38

Pontosan!

És tegyük hozzá, hogy a diplomámat szopással szereztem, a munkahelyemet a mázlimnak köszönhetem, az előlépteteseket pedig csak azert kaptam, mert nő vagyok

2022. dec. 9. 14:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!