Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lányok! Ti csak szintén aszexuális partnerrel lennétek együtt vagy feltételekkel elfogadnátok mást is?
18# Nyugodtan pontozzátok le ezt is, de normális gondolkodású ember nem mond olyat hogy undorodik a szextől.
Nálad fejben van a baj, és az a legnagyobb gond hogy ezt nem látod be, és nem kezelteted.
23, de szerintem pont a normális gondolkodású ember számára undorító a szex.
Az emberek csak csináljak gondolkodás nélkül, mert ez a norma, a férfiakat még meg is értem mert nekik orgazmusuk is lesz meg minél többet csinálják, annál menobbnek érzik magukat
Ezt nem lehet kikezelni. Előbb ennek meg egy csótányt minthogy szexeljek.
Egy undorító mocskos dolognak tartom
"a férfiakat még meg is értem mert nekik orgazmusuk is lesz"
Nem hiszed el, de a nők is az orgazmusért szeretkeznek.
Akkor nagyon rosszul jártak szerencsétlenek, mert a nők minimum 90 százalékának nincs orgazmusa szex közben :D
Magamnak viszont 2 perc alatt csinálok
"Magamnak viszont 2 perc alatt csinálok"
Korai magömlés rulez. :D
27, én is nőként mondom hogy örülök neki hogy a szex nem kötelező és nem kell csinálnom mert őszintén mondom hogy nem tudnék ettől undorítóbb dolgot elképzelni az életben…
Te meg ha nő vagy kb tized annyira nem tudod élvezni a szexet mint a férfiak, mivel nekik sokkal jobb, róluk szól
Férfiként talán csinálnám is…
28, nőként aztán nehezen lesz magömlésem anyukám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!