Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuális lányok! Ti csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lányok! Ti csak szintén aszexuális partnerrel lennétek együtt vagy feltételekkel elfogadnátok mást is?

Figyelt kérdés
Pl. veletek nem lenne aktus, de szex doll lehetne amin kiéli szexuális igényeit a párotok, hisz az csak egy tárgy. Esetleg maszturbálna magában vagy akár jelenlétetekben. Féltékenyek lennétek-e, ha néha lefeküdne valakivel kizárólag ilyen céllal, de ti lennétek az érzelmi társ? Azért kérdem, mert nyilván nehezen találtok hasonszőrű felet, viszont van igényetek kapcsolatra. Más lehetséges megoldást is írhattok, amit elképzelhetőnek tartotok.

2022. nov. 28. 10:47
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok asex, de benne vagyok egy ilyen kapcsolatban. Nem tudom mi van, mert kérdezni nem kérdezek. Miért nem? Mert mást mondana.

Baromira nem jó így élni.

Mostmár érzéketlen vagyok az irányába.

Eszemágában nincs máshoz nyúlni. Csupán úgy érzem, hogy nem egy pasimma élek együtt csak egy olyannal aki itt van nap-mint nap.

Ne akarj így kaocsolatot senkivel! Egy normális nő bedilizik, lepattan hamar.

2022. dec. 26. 04:14
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

"Csupán úgy érzem, hogy nem egy pasimma élek együtt csak egy olyannal aki itt van nap-mint nap."

Miért nem szakítasz, ha boldogtalan vagy? Lehet, hogy a párod ugyanilyen boldogtalan, de ő se meri kimondani, hogy menjetek szét.

2023. jan. 26. 21:57
 13/45 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez az aszexuális dolog már? Tényleg valaki normálisnak tartja hogy egy fiatal és egészséges ember nem kívánja a szex semmilyen formáját?

Inkább orvoshoz kellene menni és kivizsgáltatni ezt, hogy mi okozza ezt a jelenseget, nem még nevet adni neki..

2023. jan. 27. 09:08
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem vonzódik senkihez, ezt jelenti. Libidója attól még lehet. Olvass utána, ha nem értesz valamit, pöcök. Szélesítsd a látóköröd.
2023. jan. 27. 09:47
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
14#. Tök mindegy. Szerinted ez is egészséges nézőpont?
2023. jan. 27. 09:51
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az.
2023. jan. 27. 09:55
 17/45 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem vonzódik senkihez, mitől van libidója, mi izgatja mégis fel? (kérdezem, mert nem értem magát a jelenséget és úgy érzem itt az alkalom, hogy megértsem)
2023. jan. 27. 16:21
 18/45 anonim ***** válasza:
88%
13, el kellene már végre fogadni hogy valaki undorodik a szextol…
2023. jan. 27. 16:46
 19/45 anonim ***** válasza:
40%
#18 Párkapcsolatod azért van? Vagy kizárod azt is?
2023. jan. 27. 17:11
 20/45 anonim ***** válasza:

Szerinted hogy lehetne kapcsolatom ha nem fogok szexelni?

Nem fogom magyarázni a férfinek hogy én undorodom a szextol és értse meg….

2023. jan. 27. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!