Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy áldás nőnek születni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy áldás nőnek születni?

Figyelt kérdés
Nekik nem kell kezdeményezni,merthogy az a pasi dolga.Nem kapnak ilyen jelzőket hogy: Senki nem fog odamenni hozzád, és helyetted kezdeményezni, ha erre akarsz kilyukadni, kérdező. Aki gyáva sz*r, az viselje szépen a következményeket.
2022. nov. 27. 12:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
A mensit se hagyjuk ki :))
2022. nov. 27. 13:35
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy nektek minden a dugásról szól? :D

Az életminőség egyetlen szempontja, hogy mennyire könnyen kapsz dugópartnert? Az eszem megáll...

2022. nov. 27. 13:53
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

Nézőpont kérdése. Én szeretek nő lenni, de ennek is megvannak a maga hátrányai. Ahogy a férfi nemnek is megvannak a maga hátrányai. Szerintem összességében ugyanolyan lehet amúgy (egyéni tragédiákat vagy sikersztorikat nem számítva, a populáció egészére vonatkoztatva).

Amúgy a párkeresésben sem Jolly Joker nőnek lenni. Lehet, hogy kevésbé nehéz az első lépéseket megtenni, de attól még ugyanúgy lutri, hogy kivel sodor össze az élet és egy rossz választásnak a nőre nézve sokkal de sokkal több negatív hozama lehet, mint egy férfi esetében.

2022. nov. 27. 14:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel nem érzem áldásnak, hogy havonta menstruálnom kell, meg elvárják tőlem, hogy gyereket szüljek, akkor is, ha semmiféle vágy nincs bennem, hogy legyen. A terhességről, szülésről nem is beszélve, meg arról, hogy a védekezés miatt is aggódni kell. Csak azért fogamzásgátlót szedni és hormonokkal tönkretenni a szervezetet, csak azért, mert a pasi nem szereti a gumit stb.

Ráadásul a mai férfiak már nem olyanok, hogy kérjenek kezdeményezni, szinte a nőnek kell már, hogyha akar valamit. Én magam vékony vagyok, annyira nem is csúnya, igényesen öltözködök, eljárok helyekre. De azt tapasztalom, hogyha valaki nem nyomul a pasira, akkor esélye sincs ismerkedni, maximum olyanokkal, akiket csak barátnak tudna elképzelni. Pedig nálam annyira nincs magasan a mérce, inkább az intellektus számít, volt már, hogy nálam alacsonyabb és idősebb fickó megfogott csak amiatt, hogy milyen érdekes személyiség.

2022. nov. 27. 14:16
 15/23 A kérdező kommentje:

na 12:56

"a férfiaknak 1000x jobb…"

Miért is? Az oldalon kb 99% a kanos pasi,egyből ugranak minden kérdésre ami mellé L irnak ki..

2022. nov. 27. 15:20
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
És mire megyünk ezekkel a színvonaltalan, kanos gyökerekkel? Milyen előnyt jelentenek?
2022. nov. 27. 15:22
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy áldás...
2022. nov. 27. 16:03
 18/23 anonim ***** válasza:
39%
Büntetés az, nem áldás.
2022. nov. 27. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

Hát valamilyen iszlám országba nőnek születni nem túl áldásos, ahogy visszamaradott afrikai országba bármelyik nem tagjaként születni sem.

De mondhatnám ,hogy magyarországi, csóró vidéken cigány csaldába nőnek születni sem túlzott szerencse.

Nyugati világba (USA, Nyugat-Európa), legalább középosztálybeli családba, legalább átlagos nőnek születni viszont határozottan "áldás". Egyértelműen könnyebb az élete egy ilyen embernek, feltéve persze, ha ne méri valami sorsfordító tragédia.

2022. nov. 27. 19:32
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Én férfi vagyok és nagyon remélem, hogy lányom lesz majd, mert azt akarom hogy könnyű élete legyen.
2022. nov. 28. 08:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!