Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy áldás nőnek születni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy áldás nőnek születni?

Figyelt kérdés
Nekik nem kell kezdeményezni,merthogy az a pasi dolga.Nem kapnak ilyen jelzőket hogy: Senki nem fog odamenni hozzád, és helyetted kezdeményezni, ha erre akarsz kilyukadni, kérdező. Aki gyáva sz*r, az viselje szépen a következményeket.
2022. nov. 27. 12:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%
Kérdés, milyen szemszögből nézzük. Annak nyilván áldás lenne, akinek a gondolata csak a b...ás körül forog, mert tény és való, hogy ha kiállok a sarokra és elbődülök, hogy dugni akarok, lesz jelentkező. De ha nekem nem ez a fontos, akkor a hajamra kenhetem. Vannak dolgok, amik miatt örülök, hogy nőnek születtem (nagyobb választék érdekesebb és stílusosabb ruhákból; jobban elfogadják tőlem az érzékenységet)... de rengeteg dolog van, amit rühellek abban, hogy ebbe a közegbe és világba születtem nőnek. Pl. szexuális zaklatás úgy, hogy nem adtam jelet a másiknak és nem öltöztem k...san csak azért, mert sok férfi azt gondolja, alanyi jogon jár neki szex azzal a nővel, akire felállt a farka (és igen, sajnos volt tényleges fizikai szexuális zaklatásban részem); hogy folyamatosan résen kell lennem, ha este megyek haza, hogy mikor fog valaki elkezdeni követni vagy zaklatni; hogy állásinterjúnál burkoltan azt kérdezgetik tőlem, hogy mikor szándékozom engedi valakinek, hogy belém ejakuláljon és hogy kisebb eséllyel vegyenek fel egy magasabb pozícióra, mint vkit, aki csak annyival "jobb" nálam, hogy farok van a lába között. Hogy sokkal nagyobb az elvárás felém igényesség terén, mint egy férfivel szemben; hogy ami egy férfitól magabiztosságnak számít meg annak, hogy tisztában van az értékeivel, az tőlem egósságnak meg bunkóságnak számít, "mer' a nő legyen jámbor, szerény és cuki". Hogy tőlem jobban elvárják, hogy házimunkázzak; hogy defektesnek néznek, ha nem akarok gyereket, míg egy férfit nem néznek annak emiatt. Hogy én kockáztatok többet egy ismerkedés elején, ha nem akarok házasságig várni a szexszel, és utána még sokan azt is meg akarják mondani, hogyha teherbe esem, akkor vállaljam-e a gyereket (hogy akkor kövessem azt, amit a pasim mond vagy amit épp az aktuális politikai apparátus mond, pedig nem az ő szervezetükre van ez az egész hatással... és ha máshogy döntök, akkor önzőséggel vádolnak). Hogy sokkal több elvárás van a nők felé azt illetően, hogy vadidegenekkel hogy beszéljenek... elég vékony a mezsgye, amin lehet mozogni - legyen elég kedves ahhoz, hogy "nőiesen kedves" legyen, de túl kedves se legyen, mert akkor félreérthető és hitegeti a pasit.
2022. nov. 28. 14:57
 22/23 anonim ***** válasza:
18%

21. Atyám, és te férfival beszélgettél már az életben, vagy még csak könyvben láttál? A legtöbbhöz amit elmondtál egy férfi is tudná párosítani a saját hasonló élményeit, vagy a felé támasztott kellemetlen társadalmi elvárásokat.

Ez tök jó, hogy mindenki ilyen jól ismeri a saját maga problémáit és tudja hogy neki miért rossz és ő miért egy áldozat, de mindkét nem jobban tenné, ha az egymáséit is megismerné.

2022. nov. 28. 15:02
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
22: én mondtam egy szóval is, hogy a férfiaknak nincsenek gondjaik? Ém arról írtam, hogy nőnek lenni miért nem "áldás". Nem gondolom, hogy férfinak lenni "áldás" lenne.
2022. nov. 28. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!