Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell nőként még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nőként még a nemlétező múltammal is elszámolni?

Figyelt kérdés

Gimiben országos r**ibanc hírében álltam. A fiúk fogdostak, folyton vihogva szopást, nyalást imitáltak ha rám néztek. Utána elkezdtek olyanokat terjeszteni, hogy egyszerre két sráccal szexeltem az egyik buliban, meg, hogy én a legmenőbb csávók után rohanok, azok meg bármit megtehetnek velem, pl. az egyik leszopatott a suliban, szünetben az egyik eldugott helyen lévő wc-ben. Ebből amúgy semmi nem volt igaz, még érettségikor is szűz voltam, és farkat csak akkor láttam, amikor az egyik évfolyamtársam bezárt kettőnket a tesiöltözőbe és kéretlenül megmutatta, miközben dörömböltem, hogy segítsen valaki.

Már 25 vagyok, de még mindig nem tudom magam mögött hagyni ezt, ugyanis alakulóban volt egy kapcsolatom egy sráccal, aki mint kiderült, együtt dolgozik az egyik volt osztálytársammal. Az osztálytársam elkezdett sztorizgatni rólam, a srác pedig, akivel alakulóban vannak a dolgok, rákérdezett, én pedig az igazat mondtam. Azt mondta, kell egy kis idő neki, mert nagyon összezavarodott, ő ritkán tapasztal olyat, hogy két ember ennyire a szöges ellentétét állítsa ugyanarról a dologról, hogy ordas ribi vs szűzlány. Azt is kérdezte, hogy ha így van, ahogy mondom, miért nem beszéltem neki erről.

Tényleg beszélnem kellett volna? Olyan "szégyenfoltokról" is be kell számolnom, amik nem történtek meg? Vagy ismerkedéskor már a kamaszkori traumáimat kellene a másikra zúdítanom? Csak én érzem abszurdnak?

2022. nov. 26. 13:54
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
81%

9

Ez mennyire igaz már. :D

Értsétek meg, leszarjuk, hogy valami kispöcsű, gátlásos szűzjóska mit gondol a múltunkról.

2022. nov. 26. 14:32
 12/42 anonim ***** válasza:
82%

6 És ha valaki érti hogy miért történnek ezek? Képzeld vannak akik képesek összerakni hogy miért volt, sőt majdnem úgy gondolják várható is ez, mindenki ismer tapló gonosz embereket, és tudja hogy létezik ilyen.

Tudják hogy a féltékenység mire képes. Vagy sima gonoszság. Ez ellen senki sincs védve sőt olyan is lehet hogy a háta mögött terjesztik és meg se tudja, így legalább megtudta. Az is lehetett volna hogy a srác simán dobja és soha nem tudja meg miért. Szerintem aki nem látott még ilyet az kb antiszoc és még embert se látott. Miért ne hinne neki hogy van ilyen, amikor nagyon gyakori. Ez az élet, ilyenek az emberek.

2022. nov. 26. 14:36
 13/42 anonim ***** válasza:
0%

"De miért csinálták ezt veled?"

Kivancsi lennek, hogy all a Lilith a kerdezo asztrologiai kepleteben....

38F incel

2022. nov. 26. 14:37
 14/42 anonim ***** válasza:
87%

Az más ha valaki olyan mint a 9, mert ő ezt csinálta, neki ez bejött, felvállalta, semmi gond.

De ha valakire ok nélkül mondják azért az más.

2022. nov. 26. 14:37
 15/42 anonim ***** válasza:
73%
Azok szokták terjeszteni akik magukból indulnak ki.
2022. nov. 26. 14:42
 16/42 A kérdező kommentje:

Akárhogy erőlködnek egyesek, nem vagyok sem buta, sem ribi.

A kapcsolatot pedig meg fogom szakítani a sráccal, köszönöm a normális válaszolóknak.

Azért csinálták, mert rosszak voltak a szociális készségeim, mellé pedig szép voltam, és azt hitték, vicces ez, utána meg elterjedt, elfajult, és sok srác begorombult, hogy ők "nem kapnak a tortából", beképzelt vagyok.

Megkérdeztem a srácot is, hogy minek keveri a xart, undorító, és ha felnőtt volna már azóta, akkor tudná, hogy nem minden úgy van, ahogy a tinik össze-vissza terjesztik.

A válasz az volt, hogy ő nem szereti, amikor ilyen lányok elemenekülnek, visszahúzódnak és új életet akarnak kezdeni, és végül pont az a megbecsülés jár nekik, mint olyan embereknek, akik soha nem viselkedtek erkölcstelenül, mert ez szembe megy a világ rendjével. Szerinte természetellenes, hogy valaki éveken át csinál valamit, aminek később nem lesz semmi következménye, ugyanúgy jár majd a komoly kapcsolat, normális pasi, gyűrű, stb.

2022. nov. 26. 14:55
 17/42 anonim ***** válasza:
2%
Úristen, te tényleg képes vagy folytatni az ismerkedést egy szexista barommal?
2022. nov. 26. 14:57
 18/42 anonim ***** válasza:
72%
Először is, semmi köze hozzá senkinek még akkor sem ha igaz lenne, szóval nem kell elszámolni. A másik, hogy ha már sajnos így adódott ki kéne magadért állnod, én lehet, hogy elmennék az akkori osztálytárshoz a "pasimmal" együtt aztán mondja már a szemembe hányszor, hol, mikor dugott meg vagy volt tanúja amikor más dugott stb. Mert ugye ilyenkor szoktak jönni a dadogások a hümmögések. És miután ezt tisztáztuk mindnyájan akkor ott küldeném a francba a "pasit" is mivel jobban hisz másnak mint nekem és ez volt a véleménye rólam. Menjen az anyjába.
2022. nov. 26. 14:58
 19/42 A kérdező kommentje:

17

Az imént írtam, hogy nem.

Még ma lezárom.

Akiről írtam, az nem a srác, akivel randiztam, hanam az "informátor". Számon kértem őt is.

2022. nov. 26. 14:59
 20/42 anonim ***** válasza:
89%
Aki ilyen emberek véleményére ad , mint a volt oszt társad, azzal jobban is jársz ha megszakítod a kapcsolatot
2022. nov. 26. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!