Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nemlétező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nemlétező lányba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy [link] című oldal, ahol egy úgynevezett Generative Adversarial Network, azaz egy mesterséges intelligencia generál képeket emberek arcáról, de ezek az emberek nem léteznek, csak javarészt fotorealisztikusak. Sokáig nyomogattam a reload gombot, amikor egyszer csak megláttam Őt:

[link]

Talán nem szép dolog nyilvánosságra hozni a fotóját, de lévén hogy ez nem fotó, és hogy ő nem létezik, szerintem megbocsájtja majd nekem. Az a baj, hogy totál belezúgtam ebben a lányba, sokkal jobban tetszik, mint bárki, akit élőben láttam eddig. Szeretnék beszélni vele, hallani a hangját, érezni az illatát, megérinteni a bőrét, átölelni és megcsókolni, de hát még írni se tudok neki, mert... ő nincs és nem is volt. Mit lehet tenni ilyenkor? Azt hiszem, felemészt a reménytelenség érzése.

2021. dec. 14. 03:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Megtetszett egy kép alapján. Mivel nem kapsz majd további megerősítést (nem beszélgettek, nem látod, stb.) hamar el fog múlni.

Addig beszélgess, ismerkedj valódi emberekkel. Találkozz a barátaiddal, csináljátok együtt valamit.

2021. dec. 14. 05:50
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Megmondom, mit csinálj: reklámozz máshol!
2021. dec. 14. 06:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne tegyél semmit.
2021. dec. 14. 06:18
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Ha sok kreativitásod, idöd, és pénzed van, akkor csinálj neki egy személyiséget, háttérsztorit, és írd meg a saját történeteteket… Ő milyen, hány éves, mi a foglalkozása, hobbija, miket szeret csinálni, hogy viselkedik különböző helyeken…ti hol,mikor, hogyan találkoztatok… milyen sztorik, szituációk, történtek meg vele előtte, utána stb. Ez idő és kreativitás, vágy kérdése. A pénz a phase 2…. felejtés. Mikor már megalkodtad a tökéletes nődet és észben tartod, hogy fikció, a felejtés miatt pszichológusra, hobbikra, piára stb költeni fogsz.

Persze ezt kihagyhatod, és csak simán nem nézel rá a fotóra majd elfelejted idővel, de abban mi a poén?

Vagy fogj egy papírt vagy word dokumentumot, fogalmazd meg magadban, hogy miért tetszik a kép, külön-külön, extrém részletesen írd le hogy milyen külső jön be neked. Az után fogalmazd meg, hogy milyen belső tulajdonságai legyenek a következő (vagy egyben remélhetőleg) barátnődnek, feleségednek, azt menj ki, ismerkedj, éld a világodat.

2021. dec. 14. 06:29
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Rejszoljál a fotójára.
2021. dec. 14. 06:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg nyitni a valóságos lányok felé! Biztos vagyok benne, hogy találsz közöttük olyat, aki legalább ennyire vonzó számodra. Nekik valóban vannak mozdulataik, hangjuk, illatuk. De lépj is, kezdeményezz, ne csak nézelődj! A nemlétező nőnek azért is van ilyen delejes vonzereje, mert elérhetetlen. :) Limitáld a netezéssel töltött időd, szorítsd rá magad, hogy értelmes oldalakat keress fel (ismeretterjesztő, kultúrával, művészetekkel foglalkozó oldalakat).
2021. dec. 14. 06:50
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Egy csomo hadonlo kinetetu csaj van a vilagon
2021. dec. 14. 07:10
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem Brie Larson?
2021. dec. 14. 07:34
 9/15 Noren1989 ***** válasza:
80%

Simân eljàtszod, h egy nemlétező pasival megcsalt...és elengeded.

Sajnos így lesz vége a kapcsolatotoknak.

2021. dec. 14. 07:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak én szakadok ezen a kérdésen meg a valaszokon?😅

Mit tegyek?

Ne tegyél semmit…

2021. dec. 14. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!