Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nemlétező lányba. Mit tegyek?
Van egy [link] című oldal, ahol egy úgynevezett Generative Adversarial Network, azaz egy mesterséges intelligencia generál képeket emberek arcáról, de ezek az emberek nem léteznek, csak javarészt fotorealisztikusak. Sokáig nyomogattam a reload gombot, amikor egyszer csak megláttam Őt:
Talán nem szép dolog nyilvánosságra hozni a fotóját, de lévén hogy ez nem fotó, és hogy ő nem létezik, szerintem megbocsájtja majd nekem. Az a baj, hogy totál belezúgtam ebben a lányba, sokkal jobban tetszik, mint bárki, akit élőben láttam eddig. Szeretnék beszélni vele, hallani a hangját, érezni az illatát, megérinteni a bőrét, átölelni és megcsókolni, de hát még írni se tudok neki, mert... ő nincs és nem is volt. Mit lehet tenni ilyenkor? Azt hiszem, felemészt a reménytelenség érzése.
Mivel nincs személyisége, így olyat képzelsz neki amilyet akarsz. Képzeld el a lehető legidegesítőbb személyiséget neki, egyből oda a vágyakozás.
Amúgy meg nem ártana pszichológus, mentálisan eléggé megroggyant lehetsz ha így rákattansz egy nyomorult képre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!