Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nemlétező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nemlétező lányba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy [link] című oldal, ahol egy úgynevezett Generative Adversarial Network, azaz egy mesterséges intelligencia generál képeket emberek arcáról, de ezek az emberek nem léteznek, csak javarészt fotorealisztikusak. Sokáig nyomogattam a reload gombot, amikor egyszer csak megláttam Őt:

[link]

Talán nem szép dolog nyilvánosságra hozni a fotóját, de lévén hogy ez nem fotó, és hogy ő nem létezik, szerintem megbocsájtja majd nekem. Az a baj, hogy totál belezúgtam ebben a lányba, sokkal jobban tetszik, mint bárki, akit élőben láttam eddig. Szeretnék beszélni vele, hallani a hangját, érezni az illatát, megérinteni a bőrét, átölelni és megcsókolni, de hát még írni se tudok neki, mert... ő nincs és nem is volt. Mit lehet tenni ilyenkor? Azt hiszem, felemészt a reménytelenség érzése.

2021. dec. 14. 03:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mivel nincs személyisége, így olyat képzelsz neki amilyet akarsz. Képzeld el a lehető legidegesítőbb személyiséget neki, egyből oda a vágyakozás.

Amúgy meg nem ártana pszichológus, mentálisan eléggé megroggyant lehetsz ha így rákattansz egy nyomorult képre.

2021. dec. 14. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem készíts neki egy apukát és kérd meg tőle a kezét. Később szerkeszthetaz gyerekeket, hogy öregségetekre legyen ki rátok nyitja az ajtót.
2021. dec. 14. 07:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyomkodd tovább a képeket, hátha találsz másik lányt akibe bele szeretsz
2021. dec. 14. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy egy szép, természetes kinézetű lány, hidd el tucatjával találsz ilyet a való életben is, mivel elég átlagosak a vonásai :)
2021. dec. 14. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A badoon van olyan funkció ahol kb az egypetéjű ikertestvéreit feldobja probáld ki
2021. dec. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!