Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell nőként még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nőként még a nemlétező múltammal is elszámolni?

Figyelt kérdés

Gimiben országos r**ibanc hírében álltam. A fiúk fogdostak, folyton vihogva szopást, nyalást imitáltak ha rám néztek. Utána elkezdtek olyanokat terjeszteni, hogy egyszerre két sráccal szexeltem az egyik buliban, meg, hogy én a legmenőbb csávók után rohanok, azok meg bármit megtehetnek velem, pl. az egyik leszopatott a suliban, szünetben az egyik eldugott helyen lévő wc-ben. Ebből amúgy semmi nem volt igaz, még érettségikor is szűz voltam, és farkat csak akkor láttam, amikor az egyik évfolyamtársam bezárt kettőnket a tesiöltözőbe és kéretlenül megmutatta, miközben dörömböltem, hogy segítsen valaki.

Már 25 vagyok, de még mindig nem tudom magam mögött hagyni ezt, ugyanis alakulóban volt egy kapcsolatom egy sráccal, aki mint kiderült, együtt dolgozik az egyik volt osztálytársammal. Az osztálytársam elkezdett sztorizgatni rólam, a srác pedig, akivel alakulóban vannak a dolgok, rákérdezett, én pedig az igazat mondtam. Azt mondta, kell egy kis idő neki, mert nagyon összezavarodott, ő ritkán tapasztal olyat, hogy két ember ennyire a szöges ellentétét állítsa ugyanarról a dologról, hogy ordas ribi vs szűzlány. Azt is kérdezte, hogy ha így van, ahogy mondom, miért nem beszéltem neki erről.

Tényleg beszélnem kellett volna? Olyan "szégyenfoltokról" is be kell számolnom, amik nem történtek meg? Vagy ismerkedéskor már a kamaszkori traumáimat kellene a másikra zúdítanom? Csak én érzem abszurdnak?

2022. nov. 26. 13:54
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
12%
Halottad mar azt a kifejezest hogy face bitch? Lehet tegef is ilyennel sulytott az elet , amirol nem tehetsz, ezert rad huztak minden szexualis aberalatsagot. Van sok gonosz fax.
2022. nov. 26. 14:04
 2/42 anonim ***** válasza:
82%

Mondok valamit... Akkor sem tartoznál elszámolással, ha történetesen igazak lennének a pletykák. Kinek mi köze hozzá? Ne engedd, hogy ezzel sakkban tartsanak. Eleve miféle szexista hülynek lenne probléma az, hogy egy nő kiélte magát fiatalon? Pláne, hogy nem is igaz.

Hagyd az ilyen begyöpösödött idiótákat.

2022. nov. 26. 14:06
 3/42 anonim ***** válasza:
90%

Lol, velem is ezt csinálták basszus. :D Én voltam a r*banc, aki az egyetemi gólyatáborban x embereel dugott az utolsó esti bulin meg mentek rólam az irigy picsák és önbizalomhiányos gyíkok által terjesztett pletykák. Miközben a szobámba bezárkózva aludtam, mert gyomorrontást kaptam a menzakajától és széthánytam a bokrot...

Később folytatódott a kolis sztorikkal úgy, hogy nem is voltam kolis, csak egy barátnőmet látogattam. Én voltam a csapat k*rvája, mert a fiúkkal értettem szót jobban és mert úgy éreztem, az az időszak nekem az egyéni fejlődésemről és útkeresésemről szól, nem a pártalálásról. Egy szingli, srácokra nyitott lány pedig - mint láttuk - alapvetően fenyegető pár elfuserált trampli picsa szemében. Elsősorban ezek a nők terjesztették rólam is a dolgokat és a pletykákon felbátorodva kezeltek undorítóan egyes srácok is. Hiszen, mint azt hallották, nekem már mindegy, xy-t leszoptam itt és ott, ez is belefér, nem? NEM, FŐLEG HOGY OTT SEM VOLTAM.

Sajnos ez elől nem nagyon lehet elfutni. Nekem is vannak ismerőseim, mára barátaim, akik abból a körből ismernek. Évekkel később, mikor már rég végeztem, tudtam magam tisztázni, akkor is spontán, köszönhetően olyan dolgoknak, hogy az illető a vőlegényem barátja volt és ő mondta el neki, hogy mennyire fájt ez az egész, mert akkoriban ismertük meg egymást (még nem randiztunk). Meg van, aki a harmadik munkahelyemen lett kollégám és egyik ebédszünetben együtt kajáltunk és akkor tudtam csak neki elmesélni ezt a behálózást a múltból és azt, hogy ki miért mondta rólam azt, amit és hogy történt valójában. De volt, akit nyilvánosan osztottam ki és aláztam meg az egyik rendezvényen már végzősként, mert 3 év alatt nem bírt elnyugodni a valagán és abbahagyni a boszorkányüldözést. Sokan akkor jöttek rá, hogy én is létezem, nem csak azok, akik helyettem beszélnek.

Ezek nálam nagyon mély sebek. Gondolom nálad is.

Viszont azzal nem tudsz mit tenni, ha valaki nem képes meghallgatni azt az embert, akiről a pletykák szólnak vagy ha nem nézi meg az információ forrását. Egyszerűen van, aki beetethető és ez van.

Ha teheted, válts közeget és legalább próbálj meg úgy tenni, mint akinek fogalma sincs róla, hogy milyen gusztustalan dolgokkal próbálják meg tönkretenni az életét. Egy idő után rutinból le fogod szarni.

2022. nov. 26. 14:09
 4/42 anonim ***** válasza:
81%

De miért csinálták ezt veled?

Egyébként szép nőkkel szokták ezt, van néhány féltékeny társaság központja nő aki rondább, és elkezd valamiket terjeszteni.

Nálunk a családban volt, hogy nem létező sztorikat terjesztettek rólam az akkori páromnak tesóim mert ők épp ducik voltak anno, vagy mittudomén magukból indultak ki. De ennél sokkal light-osabbak voltak, hogy pl megcsalom, bár mindegy célt értek vele.

De hogy ennyire elkezdték ezt az miért lehet? Valakit visszautasítottál?

Pasi kavar ilyenkor. Vagy nő féltékeny rád? Családtag? Vagy félreértés?

2022. nov. 26. 14:11
 5/42 anonim ***** válasza:
63%
Mutasd meg neki ezt a kérdést. Remélem térdenállva fog bocsánatot kérni tőled. Ugyanis elég súlyos sértés bevenni ezeket a dumákat, csak mert sokan mondják, vagy dumagép mondja. Mondhatni a legsúlyosabb sértés ami a világon létezik.
2022. nov. 26. 14:13
 6/42 anonim ***** válasza:
9%
És te ezt tűrted? Miért nem váltottál sulit? Jó buta vagy. Amúgy meg szerintem teljesen normális utánna kérdezni a kiszemeltnek ha komolyan akar tőle valamit a másik. Senki nem akar olyannal együtt lenni akit minden harmadik ember megrakott.. Minden csaj titkolja a ribi múltját mert utólag már “megbánta” és magától úgysem vallaná ezt be. Sajnos valószínű, hogy nem neked fog hinni a srác. Bizonyítani úgysem fogod tudni és ha rákérdez még 1 embernél és ugyan azt mondja mint a másik akkor több mint valószínű, hogy a te szavad nem fog érni semmit sőt mi lessz akkor ha munkahelyeden is szétmegy ez a dolog?
2022. nov. 26. 14:25
 7/42 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell beszámolnod semmiről sem, ugyanis senkinek semmi köze. Nagyon okos és kedves lehet a volt osztály társad is, hogy ezzel tömi a srác fejét. Nem értem, miért szégyen az ha a nő is kiéli esetleg a vágyait… hagyd a fenébe ezt a srácot, ha nem hisz neked az már rég rossz, bizonygatni meg semmit nem bizonygass.
2022. nov. 26. 14:25
 8/42 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Ha másra nem, egy dologra jó ez az egész helyzet. Ki tudod szűrni a 6-os válaszolóhoz hasonló szexista férgeket.
2022. nov. 26. 14:27
 9/42 anonim ***** válasza:
81%
#6 Oh én nem bántam meg a ribi múltamat egy percig sem, szereztem pár élményt. Én max azért titkolom mert a társadalom szereti azt hinni, hogy a szexualitásodat csak akkor élheted meg ha férfi vagy. A felesleges ítélkezés nem kell, bár olyan pasi sem aki ezalapján ítéli meg a nőket szóval win-win.
2022. nov. 26. 14:28
 10/42 anonim ***** válasza:
93%
Az a legnagyobb baj, hogy ha pasi már most így áll hozzád, akkor ez nem is lesz jobb, ezért a nem létező bűnödért mindig vezelned kell majd. Ez nem lesz jó párkapcsolat.
2022. nov. 26. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!