Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srácnak nem voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak nem voltak sikerei 25-26 éves koráig akkor már valószínűleg agglegény marad?

Figyelt kérdés

Ha ennyi idős korára sem lesz valakinek barátnője, nem csókolózott, nem szexelt még akkor valószínüleg már így is marad?

Normális esetben tízen éves kor vége-húszas elején összekéne jönnie az első kapcsolatnak hogy valaki sikeres legyen a lányoknál és ne maradjon örökre egyedül?

2022. nov. 26. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyanazt csinálja ezek után is, mint eddig tette, akkor igen. miért is vársz ugyanazon cselekvésért cserébe más eredményt?
2022. nov. 26. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Én 27 éves koromra jutottal el arra a szintre hogy abbahagyjam a rinyálást, megismerjem önmagam, egészségesebben éljek és lefogyjak.

Lett is barátnőm.

2022. nov. 26. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem a férfiak 30-as éveikbrn a legvonzóbbak, sokan 26 évesen még tinédzsernek látszanak. Én is ismerek több olyan pasit, akit észre sem vettem volna 25-26 éves korában, most meg csak nézek, hogy mennyire férfias, jó pasi lett a kisfiúból. Lehet, hogy te is ilyen leszel+ nyilván fejlesztheted is magad az évek során. Semmiről nem maradtál még le, férfiként meg pláne nem, sok időd van még ismerkedni.
2022. nov. 26. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
30 évesen még lazán kaszál egy férfi. Nekem ennyi idősen 19 éves kiscsaj tette a szépet, pedig már házas voltam. Sose voltam nagy csajozós, a trendi lányok átnéztek rajtam. Hamar rájöttem, hogy sose azzal kell kikezdeni, aki a legjobb nőnek tartja magát. 24 éves koromig 2 barátnőm volt, mégse maradtam agglegény.
2022. nov. 26. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Agglegény maradsz igen. A hamis reményes válaszokkal ne foglalkozz.
2022. nov. 26. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
1: Cáfolnám a saját példámon. Bőven 30 felett voltam amikor lett párom. És mindent pontosan ugyanúgy csináltam az életemben ahogyan addig, semmin nem változtattam.
2022. nov. 26. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!