Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok balfék a csajozàsban?
Figyelt kérdés
Màsnak baromi könnyen meg. Van olyan aki akkor visz fel nőt magàhoz amikor csak akar,én meg 25 évente egyszer ha össze tudok valakivel jönni. Elegem van az egészből legszìvesebben elengedném az életet is,csak a csalàdom miatt nem teszem mert nem vagyok önző.2022. nov. 24. 11:07
11/33 anonim 

válasza:

Azert mert nem jon ossze senki, elengedned az eletet, de szerintem meg kellene.
12/33 anonim 

válasza:

#8 Pofára esés mindig a pakliban van. MINDIG.
Társ/partnerkeresés, tehát nem csak neked kell tetszenie a csajnak, hanem neked is neki. Még ha hibátlan is vagy, attól még lehetnek preferenciái, és ha pl. ő szigorúan a barna hajú férfiakra bukik, akkor te a szőke hajaddal a fejedre is állhatsz.
Vagy ha már van párja, nincs épp lelki ereje randizni (pl. csúnya szakításon van túl), aszexuális, leszbikus... bármilyen oka lehet.
Szóval ne számíts rá, hogy csak pozitív élményed lesz, mert ez sajnos ezzel jár. De ne add fel.
13/33 A kérdező kommentje:
#10 voltam màr ,de attól még ugyanúgy hideg az àgyam esténként,nem vagyok kisegìtve vele.
2022. nov. 24. 11:39
14/33 anonim 

válasza:

Tudod kinek kellene egy pasi aki kurv.azott.
15/33 anonim 

válasza:

Ha durvan zarkozottnak tartod magad, azon miert nem valtoztatsz? Mert valtoztatni barmin lehet. Ha keptelen vagy valtoztatni, akkor ott pedig szorongas van a hatterben. Egy introvertalt ember is lehet nyitott, ezt kerlek ne hasznald kifogasnak, megtevesztesz vele masokat.
16/33 A kérdező kommentje:
#14 És ha azt hazudom hogy diszkóban felszedtem egy csajt 1 éjszakàra akkor màris kapnék esélyt és én lennék a Don Juan? 🤭 Nyìlvàn ez a kalandom egy olyan dolog amit csak itt merek felvállalni és rajtam kívül csak 1 ember tudja. Szóval egy jövendőbeli kapcsolat alakulásànàl ez sosem fog kiderülni
2022. nov. 24. 11:48
17/33 A kérdező kommentje:
#15 hàt jah de azt sem tudom hol kezdjem. A légy nyitott menj el tàrsasàgba nem segìt. Nincsenek barátaim , csak ìgy egy valamilyen tàrsasàgi klubba nem tudok elmenni hogy na sziasztok jöttem szeretnék beillekszkedni stb
2022. nov. 24. 11:54
18/33 anonim 

válasza:

Nyilván azért, mert nincs meg egy olyan külsőd, ami felkeltené a lányok érdeklődését.
Nem kell top csávónak lenni, de ha egy erős közepest sem ütsz meg, úgy nagyon nehéz.
19/33 A kérdező kommentje:
Értem akkor megyek gyúrni
2022. nov. 24. 12:00
20/33 anonim 

válasza:

Nem csak kinezettel lehet a nok figyelmet felkelteni, hanem viselkedessel is. Pozitiv es negativ ertelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!