Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos, hogy a barátotok ne legyen balfék?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy nagyon általános kifejezés, pontosítanád?

A férjem rendszeres véradó, állandóan jótékonykodik is, és vajszívű, akárkin kell segíteni, sokak szerint szerintem balek, de én így szeretem. Te mit értesz "balfék" alatt?

2015. okt. 26. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
A pàrom bandavezér mindig tudja mit akar simân befolyàsol bàrkit kèpes értem harcolni az utolsókig szenvedèlyes. Ha szabad lennèk balfékekkel szòba se àllnék.
2015. okt. 26. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Balfék nálad gondolom egyenlő = "nincse tuning óútója, nincs menő borostájja, nem csap oda ha köll, nem ismeri az BL réztvevők teljes névsorát, nem tapos át másokon és még csak nem is menő a beszéggye"
2015. okt. 26. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

A pàrom bandavezér - eleve elég mínuszos lehet, ha bandázik, mint valami túlkoros ovis.

mindig tudja mit akar - ez kb. minden felnőtt embertől elvárható

simân befolyàsol bárkit - manipulatív, nem valami pozitív tulajdonság

kèpes értem harcolni az utolsókig - miért kell érted harcolni? Kivel, ki ellen?

szenvedèlyes - végre valami pozitívum is. De ha ezt úgy érted, hogy idegbajos módon nekimegy bárkinek, aki kedves veled, akkor ő nem főnyeremény, hanem egy idióta.

Ha szabad lennèk balfékekkel szòba se àllnék. - nem, mert kiverné belőlük a szuszt is, ahogy így összeállt a kép.

2015. okt. 26. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

:D a 3as! Ment a like!

Van aki így gondolja!

2015. okt. 26. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ, hogy értelmezed a "balfék" szót. Egy olyan valaki, aki könnyeb befolyásolható, ha van is véleménye, azt sosem meri felvállalni, mindig aszerint cselekszik, ahogy mások mondják neki, ésatöbbi, ésatöbbi, az az én értelmezésemben balfék, és mint olyat, kerülöm. Ebben az értelmezésben kulcsfontosságú számomra, hogy ne legyen balfék.
2015. okt. 26. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

#3 XD

Hát sztem pont a tuningolt autóval csajozni próbáló, magukat menőnek képzelő, focib_zi , mindenkivel bunkón beszélő, züllött krapekok a létező legnagyobb balfékek.

Én ezt férfiként mondom.

Amúgy ezzel a "balfék" kifejezéssel az a baj, hogy mindenkinek mást jelent. Mint láthatod a 3-as válaszoló pont a szöges ellentétét gondolja balféknek, mint amit én.

2015. okt. 26. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne legyen balfék, csak nem tudom, kérdező, hogy neked ez ugyanazt jelenti-e mint nekem. :-)
2015. okt. 26. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem a 3as ugyanerre gondolt...és én is így gondolom...

2015. okt. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!