Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos, hogy a barátotok ne legyen balfék?
Ez egy nagyon általános kifejezés, pontosítanád?
A férjem rendszeres véradó, állandóan jótékonykodik is, és vajszívű, akárkin kell segíteni, sokak szerint szerintem balek, de én így szeretem. Te mit értesz "balfék" alatt?
A pàrom bandavezér - eleve elég mínuszos lehet, ha bandázik, mint valami túlkoros ovis.
mindig tudja mit akar - ez kb. minden felnőtt embertől elvárható
simân befolyàsol bárkit - manipulatív, nem valami pozitív tulajdonság
kèpes értem harcolni az utolsókig - miért kell érted harcolni? Kivel, ki ellen?
szenvedèlyes - végre valami pozitívum is. De ha ezt úgy érted, hogy idegbajos módon nekimegy bárkinek, aki kedves veled, akkor ő nem főnyeremény, hanem egy idióta.
Ha szabad lennèk balfékekkel szòba se àllnék. - nem, mert kiverné belőlük a szuszt is, ahogy így összeállt a kép.
:D a 3as! Ment a like!
Van aki így gondolja!
#3 XD
Hát sztem pont a tuningolt autóval csajozni próbáló, magukat menőnek képzelő, focib_zi , mindenkivel bunkón beszélő, züllött krapekok a létező legnagyobb balfékek.
Én ezt férfiként mondom.
Amúgy ezzel a "balfék" kifejezéssel az a baj, hogy mindenkinek mást jelent. Mint láthatod a 3-as válaszoló pont a szöges ellentétét gondolja balféknek, mint amit én.
szerintem a 3as ugyanerre gondolt...és én is így gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!