Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok balfék a csajozàsban?
Figyelt kérdés
Màsnak baromi könnyen meg. Van olyan aki akkor visz fel nőt magàhoz amikor csak akar,én meg 25 évente egyszer ha össze tudok valakivel jönni. Elegem van az egészből legszìvesebben elengedném az életet is,csak a csalàdom miatt nem teszem mert nem vagyok önző.2022. nov. 24. 11:07
1/33 anonim válasza:
Ennyi infó alapján nem lehet megmondani. Lehet nem jó a kisugárzásod (akár a sikertelenség miatti megkeseredettség is belejátszhat), nem megnyerő a személyiséged, nem adsz magadra, nem jó a megjelenésed (nem "lapátállú, vadásszemű chad"-re gondolok, hanem igényességre)
Nincs elég önbizalmad, vagy épp túl sok van. Nem megfelelően közeledsz.
2/33 A kérdező kommentje:
Adok magamra, személyiségen nem lehet vàltoztatni egy durvàn zàrkozott intro ember nem lesz hirtelen mindenre nyitott tàrsasàgi központi figura. Kinézetem àltagos nem vagyok kigyùrt de nem is vagyok kövér. Megjelenés is ezáltal àtlagos. Önbizalmam a helyén van. Talàn az a problémàm hogy nem tudom felmérni időben a helyzetet és csak 1 hét múlva jövök rà visszagondolva hogy hopp elhalasztottam lehet egy jelenséget
2022. nov. 24. 11:23
3/33 A kérdező kommentje:
*lehetőséget
2022. nov. 24. 11:24
4/33 anonim válasza:
"25 évente egyszer" - tehát legalább 50 vagy, hogy ez a minta már megvan...? Akkor a korodbeliekkel ismerkedj.
5/33 A kérdező kommentje:
Nem, 28 vagyok de mivel eddig csak 1 kapcsolatom volt ez egy elég nagy merìtés hogy levonjam ezt a következtetést hogy a következő kapcsolatom majd 50 évesen lesz talàn
2022. nov. 24. 11:29
6/33 anonim válasza:
Ez a negatív hozzáállás (hiába tartod realistának) szerintem eléggé hozzátesz a dologhoz. Hidd el, érződik, ha valaki "á, úgyse sikerül" gondolatmenettel áll neki valaminek.
7/33 anonim válasza:
Nem kellene neked egy pszichologus? Szerintem elegge
8/33 A kérdező kommentje:
Próbàltam pozitívan is és akkor is csak a pofàra esés van :D
2022. nov. 24. 11:34
9/33 A kérdező kommentje:
#7 Nem kell
2022. nov. 24. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!