Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiztál már elől hiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztál már elől hiányos fogú pasival?

Figyelt kérdés
Szerintem undi
2022. nov. 23. 09:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer randiztam egy fiúval, aki egyébként helyes lett volna, de rohadtak a fogai. Nem randiztam vele többet.
2022. nov. 23. 11:25
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt egy jóképű srác. De kiderült azért undorító elől a foga mert drogozott. Nem teljesen értettem meg a magyarázatot. Valami olyasmi hogy ezekbe Párkány méreg is van keverve és az tönkre teszi a fogakat.

Na de az sokkal rosszabb mikor a neten egy normális 65-70 kilós férfi képe van, a randira meg eljön egy 120 kilós dagadék. Azt azonnal ott hagyom.

2022. nov. 23. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
*patkány méreg akart lenni csak a telefon átírta.
2022. nov. 23. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megismertem a paromat, első randin derült ki, hogy nagyon rosszak a fogai. D emivel ezen kívül minden tökéletes volt benne, emiatt nem utasítottam el. Az első csóktól mondjuk féltem, de nem volt rossz az sem.

Kb. egy év múlva az egyik első foga függőlegesen eltört, egyik fele kiesett, a másik fele ott maradt, de pár hét múlva az is kiesett. Így most hiányzik elől egy foga.

Sajnos egy pár hónapja kitalálta, hogy ő nem mos fogat, mert szerinte a kefe meg a súrolás a megmaradt zománcoknak jobban árt, szájvizet nem akar használni, ezek helyett mentolos cukorkát meg rágót rág, a lepedék meg csak gyűlik, a fogai sokat romlottak azóta, és iszonyat szájszaga lett. Most már hetek óta nem engedem neki a csókot, mert utána az én szám is büdös lesz tőle, nagyon undi sajnos. És nem érti. Nem tudom mi lesz így, neki meg nagyon rosszul esik, hogy nincs csók...

2022. nov. 23. 12:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14

Ez kuka. Dobd ki ha ilyen igénytelen!

2022. nov. 23. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki csak a jo fogait tudja felmutatni az is kuka.
2022. nov. 23. 12:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#14-es azért ez már elég indok lenne egy szakításhoz, ha valaki nem most fogat, te jó ég!
2022. nov. 23. 13:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, de nem tudtam, hogy olyan. Nem találkoztunk többet.
2022. nov. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!