Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiztál már elől hiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztál már elől hiányos fogú pasival?

Figyelt kérdés
Szerintem undi
2022. nov. 23. 09:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem, de nem is feltétlen tehet erről az ember.

Édesapámnak is gondja volt a fogaival, amikor megismerte anyukámat. Elég kicsinyes dolog lett volna ezért elutasítani, pláne ha anya számára minden más tökéletes volt.

Azóta eltelt 25 év. A fogai már nem rosszak és még mindig nagyon szeretik egymást. 🤷🏼‍♀️

2022. nov. 23. 09:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. nov. 23. 09:31
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem egyszer égtem utcán a randipartner miatt.
2022. nov. 23. 09:38
 4/18 A kérdező kommentje:
3-as rohadt volt a foguk?
2022. nov. 23. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen az egyiknek az, de ezen felül leevett (lehányt?)felső volt rajta és mellette egy retkes üött kopott ülésű csomagtartos motorbicikli vagy motoros tricikli vagy mi az.(mintha a múzeumbol hozta volna)

Es talán még büdös is volt, és alacsonyabb nálam.

(A neten meg a kép ugyanerrol amikor crossmotorozik, es ahol semmi ilyen nem látszott belole)

2022. nov. 23. 09:50
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A többi is olyan sokk volt amikor meglattam

Egyik neten 70 kg kb, es egy 150kg -s jelent meg..

Vagy normalis férfi, erre eljott a randira egy tata..

2022. nov. 23. 09:51
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
A valtozas is szamit. Hajlando e valtoztatni, vagy jar fogaszatra az ismerkedes alatt. nyilvan nem szep ha hianyzik elol . Szep nok nem is szoktak igy leallni a ferfival hiaba tartjak jokepunek.
2022. nov. 23. 10:17
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Nem vagyok hajlandó fogatlan emberrel ismerkedni.

Nálam kizáró ok.

2022. nov. 23. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

igen, mármint én vagyok az a srác, és találkozott velem lány, feltűnt neki a dolog, de nem szakadt meg emiatt a kapcsolat :D (na meg azóta a fog pótlása folyamatban)

mellesleg ironikus, hogy neki is szintén kitört elöl kettő is később, de én se ráztam le emiatt 😁

2022. nov. 23. 11:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, bár nem is utasítottam el hiányos fogazatú embert (mert nem is udvarolt ilyen)

Ha ápolatlanságból és nemtörődömségből történik, akkor nem randiznék vele. Ha önhibáján kívül történt (pl. baleset, rossz genetika) és folyamatban van a fogpótlás (az is annak számít, ha még csak gyűjt rá) akkor simán.

Főleg azért, mert egy igényes embert zavar, ha hiányos a fogazata (pláne elöl)

2022. nov. 23. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!