Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek érdemes hajbeültet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes hajbeültetést csinálni?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok. Sajnos nem vagyok valami jó pasi, ezért eldöntöttem, hogy elkezdem fejleszteni magam. Nyílván nem leszek Brad Pitt, de azért valamennyit számít. Már járok testépíteni, jobb ruhákat veszek, eldöntöttem a szemüveget kontaklencsére cserélem. Viszont elég kopasz vagyok, és hajátületetés is eszembe jutott, amit a barátaim és a családom is ellenez, azt mondják hülyeség. Nekem anyagilag beleférne, de azért mégiscsak sok pénz, és fájdalmas beavatkozás. Elsősorban a lányokat kérdezném, számít, sokat ha egy pasinak szép dús a haja? Szerintetek megéri áldozni erre?

2022. nov. 22. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10. Mi az egyik barátomon láttuk ezt személyesen és ez alapján beszélek. A kopaszságot első sorban fejben kell elfogadni és úgymond saját magadat kell elfogadni, különben nem fogod jól érezni magad a bőrödben full kopaszon. Amit te szarul állónak látsz, azt mások simán láthatják jól állónak, csak mivel te nem békéltél meg a dologgal és saját magaddal belül, ezért tartod rossznak.

Szóval a példa. Az egyik barátom nagyon buta, ő is keményen kopaszodik (most 29-30 évesek vagyunk), aztán párszor azért rábeszéltük az évek alatt, hogy dúrjuk le neki kopaszra. És mindünk szerint ezerszer jobban néz ki kopaszon, mint az idiótán kinéző kopaszodó hajával. Konkrétan jól néz ki kopaszon, nem tudom máshogy mondani. De ő folyamatosan erősködik, hogy ez nagyon rosszul néz ki, nem lesz jó, stb. Közben meg a kopaszon, picit borostásan néz ki a legjóképűbben szerintem, ahogy eddig életemben láttam.

Az meg miért baj, hogy sittesnek nézel ki kopaszon? Mi is diplomásak irodai munkások vagyunk, nem azért mondom, de pont hogy sok nőben (emberben) a kopasz emberek némi félelmet keltenek, de ez a félelem vonzalommá is alakul a megfelelő közegben tálalva sok nőnél a kopasz férfi iránt. A legjobb barátom is sokszor kopaszra nyírja magát, pedig nem kopaszodik (évente-kétévente eszébe jut egyszer) és ő is erről számol be, hogy más nőknek kezd el tetszeni, akiknek korábban nem, de attól még ugyanúgy szokott nőknek tetszeni és kopaszon is pont úgy vannak sikerei, mint hajjal. Sok nőnek kifejezetten bejön a kopaszság, vagy pedig semleges számára teljesen.

2022. nov. 24. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es: 10-es vagyok.

2 éve elkezdte melvelezőn egy egytemi szakot, az egyetemi belépőkártyához kellett képet küldeni magunkról. Pont akkor toltam le teljesen kopaszra.

Mentem a kollégiumba átvenni a kártyát, általában utcán sapkát hordok, a portásnőnek mondtam, hogy jöttem a kártyáért, kérdezte a nevem, majd mikor megtalálta a kártyát fennhangon csak annyit mondott: "Ez a kopasz ember maga?!" (már csak az hiányzott a mondatából, hogy ez a rusnya, kopasz ember maga)... szóval oké, a te haverodnak jól áll, nekem nem. Amikor letoltam kérdeztem sok embert, hogy szerintük milyen, persze ismerősök, haverok mindegyik azt mondta, hogy nem olyan rossz, semleges, vagy egészen jó, de nyilván ez nem volt teljesen őszinte.

Meg ha az ember tükörbe néz és egy ocsmányságot lát, hiába mondják neki, hogy nem így van ez nem fog megváltozni. Főleg akkor ha olyan téren érint ez, amely régen nem volt így. Pl. visszanézte mrégi képeimet és minél több hajam volt annál jobban néztem ki. Alapból egész jóképűnek gondoltam mindig is magam, de a hajhuláss teljesen tönkretette a külsőmet, totálisan megváltozik tőle az ember arca.

Sapkában most is egészen jól nézek ki, de amint lekerül egy egészen más ember néz vissza a tükörből.

Nem zavarna a dolog, ha úgy lettem volna, mint pl. apám akinek csak a 40-es éveiben kezdett el rohamosan fogyni a haja. ELőtte is már ritkult és "mikiegresedett", de nem olyan mértékben mint nekem. Konkrétan foltokban nincs hajam, vagy csak nagyon minimális. Az még jól is nézne ki, ha csak oldalt ment volna el, de nekem mindenhol a lehető legidiótábban. És igazából kopaszra nyírva is látszik, hogy hol lenne alapból hajam, szóval semmit nem segít ez sem.

Ez egy oltári nagy szopás, amely totál lenulázza az ember alapvetően sem túl nagy önbizalmát. Ma már pl. eszembe sem jutna odamenni csajokhoz, ismerkedni, vagy próbálkozni. Egyszerűen tudom, hogy fölösleges lenne hiszen elég ha csak átlagos az ember minden téren, már akkor nincs sok esélye, nem hogy ilyen jellegű problémával.

2022. nov. 24. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!