Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Enyhébb kopaszodást, ördögszar...

Enyhébb kopaszodást, ördögszarvat mint pl Zének is van, érdemes 36 évesen rendbehozatni hajbeültetéssel csajozás szempontjából, vagy nem fontos? Gondoltam gyűjtök rá tavaszig 1 milliót is beültetek, de még nem annyira vészes a dolog. Csak zavar.

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 16. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Szia Zé! Sztem jól nézel ki😊

Mi az az ördögszarv?

2022. aug. 16. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
mikiegér :D
2022. aug. 16. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Nyírd kopaszra.
2022. aug. 16. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

hajbeültetés csak átmeneti megoldás, újra kihullik

van több frizura, ami jól néz ki ilyen fajta kopaszodás esetén, azok közül válasszál, amikor meg már ez sem megoldás, lehet borotválni

2022. aug. 16. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Kopaszra még nem akarom, csak ha durvább lesz. Frizurát szétnézek.
2022. aug. 16. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem érdemes ebből hiúsági kérdést csinálni. Milliós tételt én egészen biztos, hogy nem költenék rá. De ahogy gondolod. Kompromisszumos megoldás a rövidre vágott séró. Egyszerű és nagyszerű.
2022. aug. 17. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!