Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csajozás nekem?
Eddig 2 kapcsolatom volt!
De valamiért nem merek oda menni ismerkedni senkihez se. Nem tudom mit mondjak. Évek óta nincsen barátnőm. Lehet azért lettem ilyen luzer mert soha nem voltam jó senkinek? 33f
1 es nem az én érdemlem!
2 es korábban sokat voltam társkeresőn de semmi értelme nem volt!
3 as Azt mondja hogy csúnya vagyok. Amúgy nem nagyon nézegetem magam tükörbe.
4 és sajnos luzernek tekintem magam! Minden tekintetbe béna vagyok, nincsen dumám felse tünik senkinek hogy létezek!
A külsőn lehet csiszolni.
Öltözködés, hajviselet, fogak rendbetétele, szemölcs leszedése, elkezdeni sportolni, jó parfümöt használni stb.
Aztán, egzisztenciát rendbe tenni. Pénzt keresni, megtanulni főzni, mosni, vasalni, takarítani. Akkor is, ha még a szülőkkel lakik az ember.
A siker meg csak gyakorlással jön. Próbálkozni kell. Kissé ördögi kör, mert ha nem próbálkozol, nem lesz tapasztalat, de sikered meg akkor lesz, ha van tapasztalat. Valahol el kell kezdeni. Én is sokszor pofára estem, míg belejöttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!