Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek nekem érdemes...

Blanka16 kérdése:

Szerintetek nekem érdemes lenne a hajbeültetés?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 2 évesen kihullott a hajam mert pajzsmirigy alulműködésem van. Fényterápiával kezeltük 2 évig és ezáltal ki is nőtt viszont ahogy beléptem a pubertás korba, megint kihullott. Már egy ideje foglalkoztat a kérdés hogy vajon sikerülne-e. Tudom hogy elég drága beavatkozás. Egyébként már vannak kezdődleges hajszálaim meg a szempillám is elkezdett nőni sőt a szemöldököm is mintha és ezért gomdoltam hogy most talán sikerülne. Szerintetek?
2019. szept. 10. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hajatultetesnel amennyire en tudom sajat hajszalbol szoktak atultetni, pl aki felul kopasz annak a tarkojabol ultetnek at. De ha sehol sincs hajad ugy nem erdemes szerintem.
2019. szept. 10. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

A hajbeültetés drága, nem is a legjobb mwgoldás.

Viazont van olyan paróka, amit nem csak fel kapaz aztán jól van, hanem állandó. Az egy jó megoldás lehet, nwm is fog látszani, hogy nem saját.

2019. szept. 10. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:
70%
Még annyit hozzáfűznék az előbbiekhez, hogy ha beültetik SEM biztos, hogy megmarad. Van, hogy 2.alkalommal lesz csak sikeres, van, hogy soha. Ahhoz képest meg marha drága, hogy egy kétes eredményért ennyi pénzt kidobjatok. Ismerek olyan férfit, aki 1milliót elköltött már hajbeültetésre, soha nem maradt meg.
2019. szept. 11. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!