Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » (Képpel) Mennyi lenne a...

(Képpel) Mennyi lenne a hajbeültetés, lehetséges, érdemes?

Figyelt kérdés

(Képpel)Mennyi lenne a hajbeültetés, lehetséges, érdemes?

[link]

oldalt kicsit felment, most 27 vagyok. Igaz, 19 évesen is ilyesmi volt, faternak is hasonló, de nagyfaternek is volt haja, tehát elvileg örökletesen nem hullik ki.

Csak hülyén néz ki.

2013. nov. 27. 03:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán van ennek értelme, kivesznek hajat hátulról hogy betegyék oda ahol nincs... ezzel annyit érsz el, hogy ahonnan kiveszik ritkább lesz a hajad, meg ahova beteszik ott sem normális lesz, hanem jóval ritkább mint a többi körülötte... az is hülyén néz ki. Miért nem növesztesz valami olyan frizurát ami takarja azt a részt? Nem muszáj hogy minden pasinak sablon rövidhaja legyen.
2013. nov. 27. 09:28
 2/2 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki hülyén :) Abból, hogy az apukádnak meg a nagypapádnak milyen haja volt vagy van most, sajnos nem lehet biztosan megjósolni, hogy a tiéd milyen lesz. Nem vesztettél sok hajat, kb 300-500.000 forintba kerülne egy olcsóbb klinikán. Lehetséges a beültetés persze. Az, hogy mennyire lesz sikeres, az a haj minőségén és az orvos ügyességén múlik. Nem biztos, hogy a Vásáry André meg a mentőszóvivő a megfelelő helyre ment :D
2014. febr. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!