Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek érdemes hajbeültet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes hajbeültetést csinálni?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok. Sajnos nem vagyok valami jó pasi, ezért eldöntöttem, hogy elkezdem fejleszteni magam. Nyílván nem leszek Brad Pitt, de azért valamennyit számít. Már járok testépíteni, jobb ruhákat veszek, eldöntöttem a szemüveget kontaklencsére cserélem. Viszont elég kopasz vagyok, és hajátületetés is eszembe jutott, amit a barátaim és a családom is ellenez, azt mondják hülyeség. Nekem anyagilag beleférne, de azért mégiscsak sok pénz, és fájdalmas beavatkozás. Elsősorban a lányokat kérdezném, számít, sokat ha egy pasinak szép dús a haja? Szerintetek megéri áldozni erre?

2022. nov. 22. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

A vonásaidnak jól áll a kopaszság?

És ha nem, akkor a dús haj jobban állna?

Ha belevágsz, vegyél elő fiatalkori fotókat hogy minél természetesebb hatásúra tudják csinálni a hajvonaladat és a szálak irányát!

2022. nov. 22. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Arra számíts, hogy a beültetéstől sem lesz dús a hajad.

Viszont, ha a lelkednek jót tesz, csináltasd meg.

Sok sikert!

2022. nov. 22. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Amíg gyúrsz, a DHT folyamatosan enni fogja a hajad, ha hajlamos vagy a kopaszodásra.
2022. nov. 22. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézd meg a férfi felmenőidet, mennyire kopaszok. Most csináltatsz valamit, de aztán rendre utána kell pótolni, ahogy kopaszodsz tovább, aztán elfogy az átültethető haj is.
2022. nov. 22. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

A 40es férfiak nagyrésze már lábszőr hajsűrűségű!😄

26f

2022. nov. 22. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Farkad van átlagos 17 centi? Ha nem azért mész majd műtetni ? 🫣
2022. nov. 22. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Nőként mondom hogy semmi ertelme. Inkabb legyen biztos egzisztenciad, fejleszd a belsőt es legyel apolt.
2022. nov. 22. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Véletlenül azt olvastam, hogy szerintetek érdemes a halálbüntetést visszaállítani?
2022. nov. 23. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:

8. Én is ezt olvastam elsőre.

Kérdező: Hordd a hajad mostantól kopaszon. 5 naponta menj végig a fejeden nullás géppel és kész.

A kopaszODÁS gáz, amikor látszik hogy itt van hajad, ott meg nincs. A full kopaszság "menő" és sok nőnek vonzó, még többnek pedig semleges.

2022. nov. 24. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen olvass utána alapaosan a dolognak és kérd ki szakember véleményét előtte, lehetőleg megbízható helyen. Lehet nálad abszolút nem is lehetséges az egész vagy nem éri meg. 30 éves kor alatt amúgy sem nagyon ajánlott, mert előfordulhat hogy többet árt mint használ. Illetve azzal is számolj, hogy bár az átültetett haj (elvileg) már nem hullik ki, de a még meglévő a fejed tetjén, illetve elől igen. Szóval tényleg nézd meg apád, vagy nagyapád, hogyan néz ki, 99% eséllyel te is úgy fogsz idősként.

Dús hajad amúgy sosem lesz már, sajnos ezt (jelenleg) még nem tudja megoldani a tudomány.

Talán majd őssejtkezelés vagy hasolnó megoldást jelent, de nem hiszem, hogy a kopaszság megszüntetése lenne a fő célja az ilyen jellegű kutatásoknak.

Mindezt úgy írom, hogy én is 28 vagyok és nekem is baromi nagy probléma a kopaszodás. Gondolkodtam én is a beültetésen, de nem igazán látom értelmét hosszú távon. Ránézek apámra és tudom, hogy alig fog haj maradni a fejemen idősebbként, szóval úgy, hogy a bültetett pár szál örökre ott marad mellett meg foltokban csak a fejbőröm látszik nem láttam értelmét belevágni a dologba.

Vagy akkor tényleg 2-3 évente el kell menni újabb és újabb beavatkozásra, de ugye a donor terület (tarkó)kapacitása is véges.

Meg gondoljunk bele abba is, hogy át átlagos embernek felnőtt korára kb. 100-120 ezer hajszála van, a hajbeültetés (inkább átültetés) pedig max. 5-6 ezer szálat érint. Mint halottnak a csók, tök értelmetlennek tűnik.

"A full kopaszság "menő" és sok nőnek vonzó, még többnek pedig semleges."

Na persze, ha alapból jóképű vagy ÉS jó a fejformád akkor ez igaz lehet. De a többségnél nem így van, a legtöbben full kopaszon is baromi idiótán néznek ki, mivel szar a fejformájuk, nem illik hozzá a totál kopaszság.

Én kipróbáltam, hogy teljesen letoltam kopaszra, de szarul állt. Képeken bizonyos szögből (főleg ha én csináltam magamról), mint valami debil tojás úgy néztem ki, bizonyos képeken más szögből meg mint valami sittes gengszter.

Kopaszodva még mindig jobb egy lehelletnyivel.

Igazából a kopaszodás extrém szívás és nincs ellen igazán jó megoldás.

2022. nov. 24. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!