Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ez már tényleg csak alap dolog egy nő anyagi elvárásainál?
Üdv ma olvastam a gyiken egy kérdést amiben a kérdező szerint ilyen az igazán jó pasi(mármint felszínesen nézve)
havi nettó 600as fizu
saját lakás/ház
saját autó(mondjuk renault clio)
jóképű
Mire többen is azt írták h ez csak alap.
Most ez tényleg így van és ennyire anyagiasak a nők vagy csak trollkodtak?
Egymást hergelitek ezzel, nem tűnik fel?
Kétféle ember ír ilyen dolgokat ezen az oldalon:
-férfiak akik nőnek adják ki magukat
-és nők, akiket előbb köp le normális ember a követelőző hülye agyukkal együtt, minthogy nekik térdepeljen.
Ha egy fickó tőlem olyat várna, amit nem akarok neki megadni, pofánröhögném, nemhogy szarul érezzem magam miatta. Ti erre miért nem vagytok képesek? Miért akartok idegen senki qrvák elé pénzt lapátolni?
19
Olyannal hlgy teremtsen meg, aki fele annyit keres, mint én?
32N
23
3 nyelvtudással, diploma NÉLKÜL, keresek ennyit SSC.ben, beszerzőként. Az IT.sok/mernökök bérét látnád!....
Manapság ez már tényleg csak alap dolog egy FÉRFI KÜLSŐ elvárásainál?
Üdv ma olvastam a gyiken egy kérdést amiben a kérdező szerint ilyen az igazán jó pasi(mármint felszínesen nézve)
VÉKONY ALKAT
KACSASZÁJ
NAGYCSÖCS
MINDEN TESTNYILÁSBA LEHET
Mire többen is azt írták h ez csak alap.
Most ez tényleg így van és ennyire FELSZÍNESEK a FÉRFIAK vagy csak trollkodtak?
6: Hogy belerakja a kis v*lagát a nagy készbe, soha ne kelljen többé munkába járnia, mert amúgy egyedül egy full életképtelen kishercegnő.
Kérdező: Ez azért bullshit. Sokan vannak, akik KÖZÖSEN akarnak elérni valamit. :))) És ez jó. Nem tudom, hol ismerkedsz, de rendre rossz emberekkel találkozol.
"most ilyen "válságkompenzacio" címen, kapok még brt 100at,tehát netto 66500at! "
persze, valójában csak a közmunkás fizetésedet kaptad meg XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!