Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan társkereső oldal, ahol kimondottan a nagy korkülönbségek mentén ismerkednek az emberek?
Pontosan ezt akartam én is írni mint a 9 es válaszoló!
“De ha azért akarsz idősebb nőt, mert a fiatalokkal béna/csúnya vagy és azt hiszed, hogy az idősek "leadják az igényeiket" és hasonlók, akkor tájékoztatlak, hogy náluk nincs esélyed. ”
Kiegészíteném annyival hogy ez ugyan úgy nem működik mint az mikor egy 30 as kis farkú lúzer keres kimondottan 14-16 éves szűz lányt annak a reményében hogy a kislány még nem tudja más férfi milyen es akkor a 11-15 centivel is elfogadja majd a lány mert nem tudja hogy az átlag alatti. Nincs kihez hasonlítania.
Ennyi a válasz rosszindulat nélkül.
Ha csúnya, igénytelen,lusta vagy és emiatt nem kellesz a fiatal nőknek, akkor nehidd hogy az idősebbek majd "könnyű prédák " lesznek . A gyakoris fantáziálással ellentétben nem jön össze bárkivel egy 30-as, 40-es nő sem.
Ha meg a fiataloknak is bejössz, akkor az idősebbeknek is befogsz. Ennyi.
De a társkeresőkön minden korosztályból pont az igénytelenebbje van fent.
Nincs kimondottan ilyen társkereső.
De bármelyiken összejöhetsz idősebb nővel ha jól nézel ki, és elég érett hozzá a személyiséged.
15,
Ugyanígy vagyok én is. Szinte minden negyvenes rám van indulva, de alatta szinte senki. Gondolom, mert utóbbiak ezerrel válogatnak kinézet, pénz, egzisztencia, esetleg kedvesség meg kis vagányság kell…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!