Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy srác, aki pár hónapja fent volt az egyik társkereső oldalon?
Szóval. Adott egy srác aki kb. fél éve még fent volt az egyik társkereső oldalon, ahol további elérhetőséget adott meg magáról.
Nem írtam rá, nem kerestem, le is töröltem az alkalmazást nem sokkal azután, hogy megláttam. Viszont, még mindig eszembe jut néha, hogy rá kéne írni. DE! Itt jön, hogy miért ne: pár évvel fiatalabb és ha ez nem lenne elég, a rokonság egyik ismerőse. 😃 Házi nyúlra meg ugyebár nem lövünk. Főleg nem ilyen felállásban. Ráadásul kicsit olyannak tűnik aki nem áll le bárkivel. :(
Mit tanácsoltok? Érdemes lenne egy próbát tenni? Vagy engedjem el?
Valakinek volt hasonló esete?
Én bizony megpróbálnám.
Ha érett gondolkodású a pasi, akkor csak előny a pár év mínusz. Ha meg éretlen, akkor meg úgy se kéne, ha idősebb, nem?
Rokonság ismerőse? Najsztakkó mi van? Jobb hangulata lesz a családi vacsiknak csak!
Nekem úgy tűnik, a legnagyobb akadályod, hogy félsz az elutasítástól, mondván nem áll le akárkivel.
Mivel nem tudod kiverni a fejedből, tetszhet neked nagyon... Ha szeretnél vele randizni, ne hagyd ennyiben!
Én a helyedben úgy kezdeményeznék, hogy először is gondoskodnék arról, hogy egy nagyon előnyös fotó legyen a profilképem, és ezt követően írnék rá. Valami olyat írj, ami nem nyomulós, hanem sima haverkodós üzenetnek is elmenne, és max egy kis sejtelmes utalás lehet benne arra vonatkozólag, hogy igazából flörtölsz, hogy tetszik neked...
26/N
Édes istenem. Na látjátok, ezért nimcsenek őszinte nyílt vágyból kialakuló kapcsolatok. Mert mindíg mindenki agyal-filózik, előre kielemez-definíciókat gyárt, szempontrendszert állít fel, elváráslistán kipipál és ésszel átgondolva akar szerelmet, őszint rajongást és életélvezetet valakivel. Majd ha ezeken túl van, akkor mosolyogva odaáll és megkérdezi, akkor járunk ?
Komolyan számomra ez nevetséges. Nem is csodálom, hogy ma minden második embernek gondjai vannak, komolyak, párkeresés és kialakításban.
Hát kérdés kinek mi a jó. Ha a tudatos kielemzett összeillünk együttélés a cél akkor valszeg így van. De mindíg a tartós kapcs. a cél ? Hát nekem nem. Addíg vagyok valakivel, amíg élvezetet ad, nem tudatossági életfelépítés miatt.
Aztán majd nyugdíjasként járókereten támaszkodva nyavalyoghatok, mi minden kihagytam az életemből, hát nem, nem ez a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!