Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn beszélek egy 33 éves hölggyel, én 21 éves fiú vagyok, mik lehetnek a szándékai?
B-szki, apa, azt tudod, hogy nem reprezens a felmérésed?
Menj szépen, beszélgess azzal a nővel és derítsd ki...
És nem, nem vagyok nő.
Ha szeretnél választ kapni, talán többet is irhattal volna arról, hogy miket beszélgettek.
Ezzel nem sokat árultál el,ha te nem tudod hova halad a beszélgetés más honnan tudja..???
A bemutatkozásából nem derül ki,hogy mi célból keres társat?
33 évesen ha gyereket szeretne eléggé sürgeti az idő.
Vagy esetleg már lehet is Neki?
Nincs ebben semmi, kérdezz rá!Kérdezd meg Tőle,hogy nem zavarja-e a korod, illetve mi célból ismerkedik?Ez alap, tehát nem kell feszengened amiatt,hogy ilyet kérdezel.
A Részedről megértem (vagy inkább "megértem"),hogy vonz az idősebb nő, gondolom szexuális érdeklődés vezérel. De a 33 éves nő nem tudom,hogy miért ismerkedik társkeresőn egy 21 éves sráccal?Akár viszont is így lehet,de ahhoz talán egy pár évvel idősebbet keresne....
Nem valoszinu, hogy lehetne ebbol barmi is.
En 42 vagyok, de voltam 33 is :D sose gondoltam semmi komolyra egy ennyivel fiatalabb fiuval. Jol elbeszelgettem parral, meg flortoltunk is, de reszemrol semmi nem volt benne, hatarozottan nem szex.
Amikor szex kellett akkor szepen elmentem egy klubba vagy barba es felszedtem a pasit, nem vesztegettem az idomet chatelesre, es bocs, hogy ezt mondom, de a 30 alatti ferfiaknak fogalma sincs a szexrol. Lehet, hogy allt neki kemenyen es sokaig, de nem tudta egyik se, hogy hogyan kell egy not ugy megd..ni, hogy tenyleg elvezze is, ugyhogy foleg most mar, 35 alatt eselyuk sincsen.
Tisztelet a kivetelnek, es csak a sajat tapasztalataimrol beszelek!
De, javasolj egy talalkozot, akkor majd meglatod, hogy mi a celja.
#2 volt szó egymás életéről, legutóbb szexről, ki hogy csinálná, miket szeret
#3 lehet neki a fiatalok is bejönnek, úgy kezdtem hogy zavarná-e a korkülönbség és írta hogy nem, aztán azóta beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!