Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha engem 5-10-20 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem 5-10-20 évvel idősebb nők jelölgetnek társkeresőn (38 vagyok) akkor én miért ne jelölgethetek 18-28 éves lanyokat?

Figyelt kérdés
Miért elfogadottabb egy öreg nő fiatal pasi, mint egy öreg pasi tini lány?

2021. márc. 2. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Mert a férfiak könnyebben elfogadják a dolgokat, a saját dolgukkal foglalkoznak. A nők szívesebben sipákolnak, sivalkodnak.
2021. márc. 2. 19:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert te nem vagy tini, a lány viszont igen.
2021. márc. 2. 19:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

24-5+ sztem korrekt. Az alatt már ha az életszakaszt, tapasztalatot nézzük, akkor is ég és föld a különbség, főleg ha ilyen 18-19 éves csajokról beszélünk, akik jó eséllyel még a gimi padjait koptatják, és az a legnagyobb gondjuk, hogy a matekdogájuk kettes lett és hogy az aktuális menő fiúcsapat feloszlott. Nem is passzolnátok össze, kiv. ha van nálad egy kis difi... ha meg csak szexre akarnál behülyíteni egy naiv 18 évest, akkor meg egy retek vagy.

Azért egy 38 és 48 éves ember között nincs olyan tapasztalatbeli különbség. Így az sem annyira gáz, ha 40-es pasi ír 30-as nőre.

2021. márc. 2. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki 5 évvel idősebb nálad,az a te korosztályod,nem vagy te fiatal egy 43 éveshez képest.

Amúgy azt jelölgetsz akit akarsz,kutyát nem érdekli.

2021. márc. 2. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta hogy nem jelolgethetsz???
2021. márc. 2. 19:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan jelölgetheted őket. De le sem fognak sz@rni.
2021. márc. 2. 19:33
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

18-20 éves, ragyogó fiatal lányként a 38 éves férfiakat reménytelenül öregnek láttam.

Ha egyáltalán negláttam őket.

2021. márc. 2. 19:37
 8/15 A kérdező kommentje:

#2 de a korkülönbség ugyanaz...

Nem látom mitől másabb hogy egy idősebb egy fiatalabb vonzóbb testű társaságát keresi fizikai szempontból.

Mert az idős nők esetében is az van, senki ne mondja hogy azt hiszi együtt fognak megöregedni...

2021. márc. 2. 19:37
 9/15 A kérdező kommentje:
#7 na erről van szó. Köszönöm.
2021. márc. 2. 19:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért ahogy az ember idősödik, ugyanaz a korkülönbség úgy lesz kevésbé problémás párkapcsolatban. Akik idősebben jönnek össze 10 évvel fiatalabbal, ott nagyobb eséllyel maradnak együtt tovább is. Van jó pár pár az ismeretségi körömben, akik 30-40 évesen jöttek össze 10 év korkülönbséggel, és még mindig együtt vannak. Mondjuk nem feltétlen csak az volt senkinek sem a lényeg, hogy ropogósabb legyen a másik teste, mint ahogy neked. Azért együttélésnél, kommunikációnál jobban kiütközik 10-20 év különbség akkor, amikor a fiatalabb a 10es évei végén, 20as évei elején jár, mint ott, ahol már idősebb.
2021. márc. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!