Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha engem 5-10-20 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem 5-10-20 évvel idősebb nők jelölgetnek társkeresőn (38 vagyok) akkor én miért ne jelölgethetek 18-28 éves lanyokat?

Figyelt kérdés
Miért elfogadottabb egy öreg nő fiatal pasi, mint egy öreg pasi tini lány?

2021. márc. 2. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De, van különbség egy 18-30 éves páros és egy 26-38 között. Ettől függetlenül azt jelölgetsz, akit akarsz, max. elhajtanak.
2021. márc. 2. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelölhetsz. Csak a szenélyiség számít. 😃
2021. márc. 2. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Ne akarj már tinikkel ismerkedni te majdnem középkorú szerencsétlen. Jól van, jelölj be 25 éves lányokat, de 18? Hogy hasonlítható ez ahhoz, hogy rád, aki egy 38 éves férfi vagy rádírnak 40es szintén felnőtt nők? Az egy dolog hogy téged taszít ha egy nő idősebb nálad, de ezt ahhoz hasonlítani, hogy a gimit éppencsakhogy elhagyó lányokban keresed a társad enyhén szólva röhej.
2021. márc. 3. 05:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Jelölni jelölhetsz, amúgy 20-on évesekre rohadt sokan írnak, úgyhogy nem te lennél az első, de a 18-at egy kicsit én is fiatalnak érzem pedig 24 vagyok.

Amúgy nem egy embernél van 10 év a férfi javára a kapcsolatban. 20 év azért kemény lenne, mert a lányod is lehetne, viszont nem mondom azt, hogy esélytelen. Viszont tartós kapcsolatra.... hááát.

2021. márc. 3. 07:38
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
Ez csak az értéktelen vénlányokat zavarja. Tenni kell a véleményükre nagy ívből. Inkább szórakozz a kétségbeesett sivalkodásukon.
2021. márc. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!