Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalon jobbra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon jobbra húztam egy pasit, majd azonnal párba álltunk, azaz "matcheltem" vele. Ezek szerint ő húzott jobbra engem először. Írtam is neki, hogy szia, de nem válaszolt, csak nézi az adatlapomat. Mi lehet a probléma?!

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Mi lehet a gond?
2022. nov. 17. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a komoly kapcsolat miatt rettenhetett meg.
2022. nov. 17. 23:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Majd jön más.
2022. nov. 18. 00:29
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Vagy még pár nappal ezelőtt húzott jobbra és mire te odaértél hozzá, már mással beszélget.
2022. nov. 18. 07:13
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Ne te írj rá! Majd kitapasztalod, hogy ha nőként te írsz rá egy pasira, akkor úgysem jön válasz. Lehetsz te akármilyen jó nő (kipróbáltuk többen is), nem élhetik meg a vadászösztönt, ha te kezdeményezel. Talán 1% volt, aki nekem válaszolt és az is arrogánsan, mert tudta, hogy bejön nekem, ha már én kezdeményeztem.
2022. nov. 18. 09:56
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
lehet kommunikatívabb, és nem elég neki ennyi hogy "szia", persze mindig örül az ember, ha a lány ír először, ez becsülendő, de a lányok is örülnek az ennél bővebb üzenetnek, fordítva sincs másképp :)
2022. nov. 18. 10:12
 16/20 anonim ***** válasza:

14.

Ez csúnyán lealacsonyító, meghaladott nemi sztereotípiákon nyugvó általánosítás, amivel zsákmánynak minősíted a nőket.

Fogd már fel végre, hogy a nők élő és érző emberek, nem valami megszerzésre váró trófeák.

Hogy teheted ezt a saját csordáddal?

2022. nov. 18. 10:25
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
16-os úgy, hogy ez a személyes tapasztalatom és az összes szingli nő ismerősöm tapasztalata. Ha te írsz rá egy pasira, akkor vagy válaszra sem méltatnak (hiába a match), vagy full lekezelően beszélnek veled.
2022. nov. 18. 11:10
 18/20 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha van Match, de senki nem ír egymásnak? (Egyik fél sem)? Akkor mi történik? A semmi...
2022. nov. 18. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Javaslom nézz statisztikákat, redditen (amerikai gyk) szoktak felrakni, a matchek jó ha 20-30%-ával lesz chatelés is. Ez van, ezt kell megszokni.
2022. nov. 18. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Tipikus annak az esetnek tűnik, amikor egy pasi mindenkit jobbra húz, hogy több esélye legyen, és már csak azzal cseveg, aki a legjobbak közé tartozik a matchek közül... ezért nézi vissza az adatlapot, mert már nem is emlékszik.
2022. nov. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!