Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon jobbra húztam egy pasit, majd azonnal párba álltunk, azaz "matcheltem" vele. Ezek szerint ő húzott jobbra engem először. Írtam is neki, hogy szia, de nem válaszolt, csak nézi az adatlapomat. Mi lehet a probléma?!
Jó pasi, van 1000 match-e, pont letojja az 1001. nőt.
Nekem sose volt 10-nél több match-em, de a nők nagy része nem válaszolt vagy pár válasz után eltűnt, de szét nem kapcsolt. Mindig, minden match-emre én írtam először! Ehhez képest nők kiírják, hogy a férfi írjon először, hát jót röhögtem. :D Vagy mikor a nagyon jól kinéző volt kolléganőm 2+ éve koptatja a Tindert, talán nem találja a tökéletes férfit? Ki kéne neki, Brad Pitt vagy David Beckham, és ha ők nem jönnek, akkor alább nem adja?
Jó magányoskodást, csajok! Megérdemlitek.
Senki nem ir rá.
Nem érti mi lehet benned a tré h te ráirsz
4: "talán nem találja a tökéletes férfit? K"
Igen, lehet. A Tinderen rengeteg a szemét. És ha még meg is találja első körben, később kiderülhet valami, ami miatt nem működik, vagy csak egyszerűen a pasinak nem ő a tökéletes, nem illenek össze.
Olyannal meg minek összejönni, aki nem hozzáad, hanem elvesz az életünkből? AKkor már valóban jobb egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!