Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez egy nagy problémát jelenthe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy nagy problémát jelenthet egy férfinak a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Ha 30 fölött a szüleivel lakik, de van egy saját része a házban, ahova belülről nem is lehet bemenni a szülöknek csak kívülről. A kert viszont közös és mosógép csak a szülők részénél van.

így viszont jóval több pénzt tud sporólni az ember mintha elkotyavetyélne egy csomó pénzt egy Budapesti albira...

2022. nov. 14. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Örökölj egy lakást, az a nyerő helyzet.
2022. nov. 14. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok tényezős. Egyrészt, hajlandó-e a nőhöz, vagy a nővel külön költözni, vagy örökre anyu mossa majd a véres tangáját a nőnek is?

Valóban teszel félre, vagy elbacod az albérlet árát egyébre?

Anyukád főz és takarít rád, nálad is? Vagy csak a mosást testálod át? A számlákat ki és hogyan kezeli, fizeted a rád eső részt a rezsiből, magadnak vásárolsz?

Vannak valódi célok, tervek, vagy csak ilyen majd egyszer...? Valóban teszel is érte?

2022. nov. 14. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
#2: csomószor kérdezte már. A korábbi kérdései alatti párbeszédből kiderült, hogy a kérdező semmi szín alatt nem hajlandó elköltözni a szülei közeléből.
2022. nov. 14. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez elég jellemző azokra akik "csak azért laknak otthon, hogy pénzt gyűjtsenek". Ahogy a többi probléma is, amikre rákérdeztem.
2022. nov. 14. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy ilyen helyzet csakis az öregektől függ. Ha el tudtak engedni, és tudomásul veszik, hogy nem szólnak bele egy felnőtt férfi életébe, ahogy egy társasházban sem szólnak bele a szomszédok egymás dolgába, akkor működhet a dolog. Ehhez viszont olyan nőt kell találni, aki kellően intelligens, és nem ott kezdődik neki a férfi, hogy saját kecója van.
2022. nov. 14. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki gyujtogetes cimszoval lemond az onallo eletrol, az ne csodalkozzon, ha kerulik a nok. Senkit nem az erdekel, hogy mennyi penzt kapargattal ossze sporlgatba, hanem az, hogy kepes vagy magadat ellatni. Sporolgatni majd azzal kezdj, akivel kozos celjaid lesznek, addig eld az eleted.
2022. nov. 14. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Nos, a legtöbbször elő van adva hogy jaj hát én aztán hú de független vagyok anyuéktól, hát be sem tudnak jönni a lakrészembe. A mosást azért mégis anyu intézi, főzést szintén. "Jaj kisfiam, csak gondoltam bejövök gyorsan felporszívózok nálad, meg összehajtogatom a ruháidat. Na, így tedd el, ne úgy... " És még hosszan sorolhatnám a példákat. Nagyon kevés az olyan ember, mindkét nemből, aki gyűjtögetés címszó alatt otthon él, mégis teljesen független a szüleitől. Szóval igen, ez jelenthet problémát.
2022. nov. 14. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Lusta vagyok visszakeresni de ez a kérdés már többször volt.

Ott úgy szólt a kérdés hogy semmi kontakt nincs a szülőkkel.

Erre mégis azért csak van valami szépséghiba. 😅 De új válasz nem fog születni pubi. Lesz akinek így is jó mert mindegy csak meneküljön onnan ahol most van és lesz aki lazán beint hogy mossassàl anyáddal inkább.

Nem tudom milyen válaszokat vársz újra és újra...

2022. nov. 14. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!