Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak dicsekedni akart velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak dicsekedni akart velem a haverjainak?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel honapokig kavartunk. Mindig mondta h jojjek at amikor a haverjai is ott voltak. En akkor nem akartam mert annyira furcsa volt ami koztunk volt es nyilvan minden haver tudta mi van velem, meg "ismert" nevszerint. Nem mukodott par dolog de baratok maradtunk, mondtam neki hogy mostmar szivesen talalkozom akar a haverokkal is, de mar nem volt valami lelkes..
2022. nov. 17. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem szabad hónapokig kavargatni. Aki 1-2 hónap után nem tudja eldonteni, hogy veled akar e lenni, mint a párod, azt hagyni kell a francba.

Másodszor igen, nyilván jól esett az egojanak, hogy ahogy ő fütyült, te úgy urgtottal.

Ne maradjatok barátok, nem fog menni.

2022. nov. 17. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó elment
2022. nov. 17. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Elszallt az ihlet. Azert szoktak mondani ezt:

amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra!

Az intelligens ferfi az tudja mikor kell elengedni a not . Te meg buta voltal mert kb lexartad.

2022. nov. 17. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
? Ezt nem ertem :D nem volt opcio hogy osszejovunk
2022. nov. 17. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

4.-re.

Se bikád, se barátod nem akar már lenni. Mit kéretted magad?

2022. nov. 17. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
4. Nem egyből az összejővés ha nem te alapból az ismerkedést scipelted ..
2022. nov. 17. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Kin múlott, hogy nem jötettek össze? Gondolom rajtad.

Igen dicsekedni akart veled a barátainak, hogy becsajozott és jó nőnek tartott. S gondolta bevisz téged a barátai közé, ami után a családnak mutatott volna be.

Mi ezzel a gond?

Most nem hív, mert gondolom húztad a haverjai agyát is, s most tudják, hogy nem jött össze a srácnak, tehát ők is megpróbálnának kavargatni vele.

Ami neki nem tetszene, mert gondolom érez még valamit irántad és rosszul esne neki vagy simán pinairigy.

2022. nov. 17. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel már nem kavartok így már nem akarja, hogy közöttük légy.

Szerintem úgy voltál bemutatva nekik, hogy 'ő az a csaj, akit kurogatok(?), ha megunom lehet a tiéd haver!'

És mivel ezt nem akarja, hogy véletlenül valaki elszolja magát, vagy hogy lásd más csajokat hogy beszélik ki esetleg inkább nem szeretne.

Más tippem nem nagyon van.

2022. nov. 17. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
8. Kavaras alatt nem feltetlen van szex , de lehet valaki ilyen szolidan nevezi meg a baxast . Erdekes!
2022. nov. 17. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Azt írtam kurogatok(?) =ott a kérdőjel azért mert a kavarás nem csak szex és azért mert a pasik képesek nagyítani, hogy 'így úgy megb@szt@m,közben meg semmi :DDD
2022. nov. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!