Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális ha a párom egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párom egyből ugrana a haverjainak mióta autója van?

Figyelt kérdés
Mikor tud el megy értük a munkahelyukhoz haza viszi őket. Ha valami van öt hívják hogy haza tudná e vinni őket. Úgy hogy mondja nekem hogy alig van pénze, és az üzemanyag ár is az egekbe van. Múltkor például utólag közölte vele a haverja hogy el tudnák e hozni a bararatnoje maradék cuccait. Nem szólt előre hanem mikor találkoztak akkor hogy el tudná e hozni. Nekem ez nem tetszik olyan mintha be akarna nekik hódolni teljesen. Szerintetek normális hogy a párom ugrik ha valami van. Nekem tűnik csak úgy hogy ebben kihasznaljak?
2021. aug. 19. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legjobb barátomról lenne szó én is gondolkodás nélkül ugranék. De ha csak haveri a szint, ott kell tudni nemet mondani. Egy-két szívesség nyilván belefér, de a leírtak alapján ez már soknak tűnik.
2021. aug. 19. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Eléggé úgy hangzik, hogy kihasználják... Nyilván, ha gáz van, akkor ugrik az ember. Vagy nagy dolog van, segít. Vagy ha éppen arra járunk, akkor mi is felkapjuk azt a barátunkat, aki velünk egy városban lakik, max. kis kerülővel. De olyan, hogy elhozni a munkahelyükről rendszeresen? Maximum, ha tényleg gáz van. Illetve, ha rendszert csinálnak belőle, az az alapvető minimum, hogy a benzint kifizetik.
2021. aug. 19. 07:54
 3/5 A kérdező kommentje:
En is így látom. De nyilván ha ezt mondani merem hogy szerintem kihasználják, én leszek a rossz hogy ilyeneket mondok. Kb 4 hónapja lettek joba ismét. Előtte nem beszélt évekig velük. Legjobb barátok szerintem akkor sem voltak. Most iszogatni járnak össze. El mondja nekik a problemait meg hallhatják meg minden. De ez nekem sok hogy folyamatosan ugrana nekik. Nem tud nemet mondani mert számít az ő segítségükre is.
2021. aug. 19. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazi, keményvonalas tini kérdés.

A pasas végre kocsit vesz, és most villog vele az összes havernak, mert neki már van.

Mennyi idősek vagytok, 19? ettől még nem lett felnőtt a sztori

2021. aug. 19. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
most még élvezi a vezetést, de pár hónap és majd szidja őket a hátuk mögött, nyugi ez nem fog tartani örökké, persze tudom addig a benzin pénz ami nem olcsó elmegy. .
2021. aug. 19. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!